Oogmake-up

Zo creëer jij een oogverblindende look met blauwe oogschaduw

Zo creëer jij een oogverblindende look met blauwe oogschaduw

Blauwe oogschaduw is niet geschikt voor iedereen. Toch is het wel een poging waard. De frisse kleur past ook goed bij de zomerse maanden. Natuurlijk wil je het wel goed doen met zo'n opvallende kleur. Wij zochten de mooiste looks voor je uit. Wedden dat iedereen verdrinkt in jouw ogen?

Blauwe oogschaduw #1 - Classy look

Je kunt blauwe oogschaduw best combineren met je kantooroutfit. Ga in dat geval wel voor een meer classy look. Hoe? Combineer twee tinten blauwe oogschaduw met elkaar. Begin met de donkere tint en blend dit vervolgens met een lichtere tint voor een mooie glow.

blauwe oogschaduw inspiratie
Lancôme Hypnose - Oogschaduw bij ICI Paris XL

Blauwe oogschaduw #2 - Smokey eyes feestje

Heb je binnenkort een feestje en wil je echt losgaan? Kies dan voor een blauwe oogschaduw in combinatie met smokey eyes. Je begint met de smokey eyes, waarna je het blend met blauwe glitteroogschaduw. Niemand die jou en je ogen kan weerstaan!

blauwe oogschaduw inspiratie
Oogschaduw Stargazer bij H&M

Blauwe oogschaduw #3 - Romantische lente

Spring is in the air en op jouw ogen! Deze look met blauwe oogschaduw is zeer geschikt voor een romantische picknickdate. Het is daarnaast ook de meest simpele van al deze oogschaduw looks. Al val je alsnog op, doordat je de oogschaduw nog uitveegt boven je arcadeboog.

blauwe oogschaduw inspiratie
Oogschaduw mono shimmer 16 denim blue bij HEMA

Blauwe oogschaduw #4 - Double-winged zomer

Ga je voor gewaagd én wil je trendy zijn? Kies dan voor dubbele eyewings. Deze prachtige oogschaduw look past goed bij de double-winged trend, maar ook bij de zomer. Alsof je een zee schildert op je ogen. Perfect voor een dagje flaneren over de boulevard!

blauwe oogschaduw inspiratie
Oogschaduw Water Sprite bij H&M
Beeld: Unsplash
Deel dit artikel
Back to top