Oogmake-up

Gek op oogschaduw? Dan zijn deze prachtige ooglooks perfect voor jou

Gek op oogschaduw? Dan zijn deze prachtige ooglooks perfect voor jou

Als echte make-upliefhebber weet je natuurlijk als geen ander hoe leuk het is om zo nu en dan even uit te pakken met je look. Hoe je dit doet? Door er een mooie oogschaduw bij te pakken. Van de klassieke smokey eyes tot opvallende pasteltinten, ook op het gebied van oogschaduw is er veel mogelijk!

Was je al van plan om even te gaan experimenten met verschillende looks, maar ben je nog op zoek naar wat inspiratie? Wij hebben drie prachtige ooglooks voor je op een rijtje gezet!

1. Bruine smokey eyes

Dit is en blijft misschien toch wel de favoriet van veel vrouwen. Het is namelijk niet al te ingewikkeld om aan te brengen én het ziet er ook nog eens mooi uit. Ga om te beginnen voor een oogschaduwpallet met aardetinten. Je kunt dan met zowel lichte als donkere kleuren werken en de look precies naar wens maken, zonder dat het er direct heel extreem uitziet. En zeg nou zelf, het resultaat is toch prachtig?

 

2. Pasteltinten

Aangezien het voorjaar steeds dichterbij komt, kan een mooie ooglook met pasteltinten natuurlijk niet ontbreken. Een zeer geliefde oogkleur - vooral tijdens de lente - is dan ook paars. Combineer deze ooglook met een mooie eyeliner en wat highlighter voor een frisse uitstraling. Ook met paars kun je verschillende kanten opgaan. Ga je voor een lichte tint - zoals lila - of pak je echt uit met één van de donkere kleuren paars? Het is maar net waar je van houdt en wat het beste bij je outfit past natuurlijk.

 

3. Romantisch roze

Ben je helemaal in de roze vibe vandaag? Dan komt deze ooglook als geroepen! Roze is dé perfecte kleur om een romantische uitstraling te creëren. Om er een mooi geheel van te maken, kun je deze ooglook het beste combineren met een subtiele lipstick. Hierdoor wordt de roze oogschaduw letterlijk de eyecatcher van jouw make-up look en kun je er een minimalistische touch aan geven.

 
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top