Beauty

5 fantastische date night make-up looks

5 fantastische date night make-up looks

Yes! Je hebt een afspraakje gepland staan en je wil er fantastisch uitzien. Je date night outfit ligt al klaar maar je bent er nog niet over uit wat voor make-up look je wilt creëren. Geen zorgen, wij zien hier voor inspiratie.

Met een van deze vijf fantastische date night make-up looks steel jij de show!

1. Bruine tinten

Deze make-up look komt rechtstreeks uit de jaren '90. Gebruik zachte bruine tinten voor oogschaduw en blush en stift je lippen in de kleur van chocolade. Maak het af met winged eyeliner en een nineties outfit.

 

2.  Smokey eyes + nude lipstick

Deze make-up look is perfect voor een stoere date night. Maak smokey eyes met een grijs kleurenpalet en kies een nude lipstick. Vergeet niet highlighter te gebruiken bij je ooghoeken en op je wangen. De feathery eyebrows geven de look net het extra's wat het nodig heeft.

3. Glossy glam

Deze roze make-up look is uber-romantisch. De ingrediënten die je nodig hebt, is een roze lipgloss, blush en higlighter. Als oogmake-up gebruik je oogschaduw met glitters in de kleuren beige en paars.

 

4. Kleurrijk

Heb je een kleurrijke outfit uitgekozen voor de date? Maak je make-up look dan net zo bold! Focus je compleet op je oogmake-up en sla de rest van je gezicht over om het niet te druk te maken.

 

5. Klassiek

Met deze klassieke stijl weet je zeker dat je goed zit. Eyeliner plus rode lippenstift is voldoende. Voeg wat oogschaduw toe in dezelfde tint als je lippenstift om deze look iets specialer te maken!

Beeld: Photo by NoWah Bartscher on Unsplash
Deel dit artikel
Back to top