Beauty

Voorjaarskriebels? Deze 6 roze make-up looks zijn geschikt voor iedere huidskleur

Voorjaarskriebels? Deze 6 roze make-up looks zijn geschikt voor iedere huidskleur

Wat missen wij het zonnetje en de warmte! Heb jij ook van die voorjaarskriebels? Niet alleen staan in deze periode alle bloemen gezellig in bloei, maar ook wij kunnen onszelf van de meest kleurrijke kant laten zien!

Bij een mooie outfit hoort natuurlijk ook een sprankelende make-up look. En je hoeft echt geen visagist te zijn om zo’n geweldige look te kunnen rocken. Het heeft meer te maken met creativiteit en plezier, dan met pure perfectie. Wil je een frisse statement maken? Dan is roze jouw go to kleur dit voorjaar!

Benieuwd hoe jij een eenvoudige roze make-up look kan maken, die voor iedere huidskleur geschikt is? Kijk dan snel met ons mee en laat je inspireren!

1 van 6

1.  Pop of colour

Ga voor een bubblegum roze oogschaduw en breng deze over je gehele ooglid aan. Voeg vervolgens onderaan je wimperlijn een chocoladebruin oogpotlood toe, om de look een warme ondertoon te geven. Breng daarna highlighter in je binnenste ooghoeken aan en maak het af met je favoriete volumegevende mascara. Een perfecte ooglook voor wanneer je jouw ogen eruit wilt laten knallen!

1 van 6
Beeld: Dior
Deel dit artikel
Back to top