Interior

Dit zijn de 5 allermooiste (en warmste) plaids voor op de bank!

Dit zijn de 5 allermooiste (en warmste) plaids voor op de bank!

Niets is fijner dan lekker onder een warm dekentje kruipen na een lange werkdag, toch? Zeker in de koude wintermaanden waarin we nu zitten, hecht je nog meer waarde aan een knus en warm thuis. Gelukkig zijn er oplossingen waardoor je 's avonds comfortabel op de bank kunt ploffen!

Wat dacht je van mooie én warme plaids? Wij hebben de 5 leukste plaids - die perfect passen in jouw interieur - voor je op een rijtje gezet!

Poederroze wolmix plaid van H&M

Een klassieke poederroze plaid van geweven wolmix. Door zijn geruwde afwerking, fransjes aan de korte zijden én mega zachte stof is dit een echte must have!


Plaid van wolmix bij Hm.com

Wolmix plaid van H&M

Heb jij een minimalistisch interieur die wel wat meer warmte mag krijgen? Dan is deze plaid van wolmix misschien wel hét perfecte accessoire. Stijl en comfort komt namelijk op een minimalistische wijze samen bij dit item. 


Plaid van wolmix bij Hm.com

Chenille plaid van H&M

Hoe leuk is het om wat kleur toe te voegen aan het interieur? Okergeel is een tint die we vaak terugzien in diverse woonstijlen en dat is natuurlijk niet helemaal zonder reden. Deze warme kleur zorgt écht voor de finishing touch van de woonkamer. 


Chenille plaid bij Hm.com

Linnenmix plaid van H&M

Dit plaid van linnenmix staat geheel in het teken van 'less is more'. De prachtige kleur in combinatie met het comfortabele stofje, zorgt ervoor dat je op de bank wilt blijven liggen. We waarschuwen je maar alvast. 


Plaid van linnenmix bij Hm.com

Groen wolmix plaid van H&M

Wil je graag wat kleur laten terugkomen in het interieur, maar op een minimalistische wijze? Goed nieuws! Dit groene wolmix plaid is hét perfecte item om kleur op een 'rustige' manier te verwerken in jouw woonkamer. 


Plaid van wolmix bij Hm.com

Beeld: H&M HOME
Deel dit artikel
Back to top