Fashion

Recap: dit waren onze verschillende fases van quarantaine-mode

Recap: dit waren onze verschillende fases van quarantaine-mode

De quarantaine van het afgelopen jaar heeft veel bij mensen los gebracht. We gingen spontaan allemaal bananenbrood bakken, spendeerden uren op de nieuwe app TikTok, gingen skeeleren, voelden ons eenzaam, gingen elke kaars die we konden vinden twisten, kwamen wat kilo’s aan of vielen af en verfde the shit uit onze kleren middels de Japanse verftechniek tie-dye

Bij elke van deze activiteiten hoorde natuurlijk ook verschillende stijlen. Naast het feit dat we dus iedere twee weken uit verveling op zoek gingen naar een nieuwe hobby, zochten we andere manieren om onszelf uit te drukken. Zo heeft de quarantaine ons verschillende modestijlen of -fases gebracht. Het kan zo zijn dat je ze allemaal al bent gepasseerd of dat jij je misschien nog kunt identificeren met meerdere van deze fases – ik in ieder geval wel. 

1 van 4

1. Sofastyle

Sofastyle kwam onwijs op aan het begin van de pandemie. Je kunt het ook wel vergelijken met de athleisure trend die al een tijdje populair was voor dat de pandemie begon. Desalniettemin explodeerde de stijl toen iedereen ineens thuis moest blijven en werken. Dit heeft loungewear dan ook onwijs populair gemaakt. 


Ribgebreide top met kraag bij Hm.com 

Ribgebreide broek bij Hm.com


Gestreepte pantoffels in bessenkleur bij Asos.com

1 van 4
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top