Interior

5 must have items die je niet mag missen deze winter

5 must have items die je niet mag missen deze winter

In de winter is het altijd fijn om producten te hebben die je de winter doorslepen. Denk aan heerlijke truien en sjaals, maar ook aan geurkaarsen en plaids. Misschien zijn er zelfs producten waar je nooit eerder aan had gedacht. Daarom helpen wij je graag een handje in dit artikel. We laten je de 5 must have items zien die je niet mag missen deze winter.

Een warme winterjas

Iets wat misschien wel het meest belangrijk is voor de winter, is een lekkere warme winterjas. Het leuke is dat er veel verschillende soorten en maten zijn. We zien ook altijd nieuwe trends als het gaat om winterjassen. Afgelopen jaren werd de ‘puffer’ steeds populairder. De lange bijvoorbeeld, die veel mensen ervaren als een slaapzak, is nog steeds erg populair en is dan ook zeker een aanrader voor deze winter.

Een goede sjaal en warme muts

Wil je geen nieuwe winterjas kopen, maar ook niet kouvatten? Dan raden je aan een goede sjaal en een warme muts te kopen. Niet alleen zorgen deze items ervoor dat je lekker warm blijft, maar ook dat je er extra stijlvol uitziet. Wederom zijn hier super veel verschillende soorten en kleuren van. Kies voor neutrale kleuren als je al een kleurrijke jas hebt en kies voor een leuk kleurtje bij een jas in neutrale kleur.

Lees ook: 5 warme sjaals waar je deze winter mee doorkomt

Handcrème en lippenbalsem

Andere must have items voor deze winter zijn handcrème en lippenbalsem. Misschien ben jij iemand die binnen no time droge handen en lippen heeft. Zeker in de winter komt dit vaker voor. Deze items zijn daarom écht een must have in jouw tas. Zo zijn je handen en lippen altijd goed gehydrateerd.

Een warm plaid

Niet alleen voor buiten, ook voor binnen is het fijn om jezelf lekker warm te houden deze winter. Een plaid is wederom niet alleen functioneel, maar ook stylish voor je woning. Het maak je kamer lekker huiselijk en ook kleurrijk als je voor een leuke kleur kiest. Kruip er lekker onder met een kopje thee en je komt de winter goed door.

Kaarsen, kaarsen en nog eens kaarsen

In de winter zitten we veel meer binnen dan in de andere seizoenen. Het is sneller donker en om dat allemaal wat dragelijker te maken, zijn kaarsen je redding in nood. Kaarsen geven een hele fijne sfeer in huis én wat extra warmte. Kies voor een lekkere geurkaars om ook je huis lekker te laten ruiken.

Beeld: Pexels
Deel dit artikel
Back to top