Fashion

Spencer fans opgelet: zó draag je deze must-have

Spencer fans opgelet: zó draag je deze must-have

Wie eerst nog dacht dat de gebreide spencer ontzettend ouderwets was, is daar nu wel op teruggekomen. Modehuizen als Dior en Prada gaven al eerder een moderne twist aan de klassieke spencer, waarna veel mensen dit overnamen. Het item is de perfecte combinatie van casual en stijlvol past bij ieder lichaamstype. Iets waar we heel blij van worden! 

Toch kan het best lastig zijn om dit item op de juiste manier te dragen. Inspiratie nodig? Wij laten je zien hoe je een spencer kunt dragen!

Spencer dragen #1 - met oversized blouse

Van alle mogelijke combinaties, komt een spencer met oversized blouse toch het vaakst voor. Niet geheel zonder reden natuurlijk. Wie heeft er nu geen behoefte aan een outfit waarbij comfort en stijl samenkomt? Juist, ik wacht. 


Slip-over met V-hals bij Hm.com

Spencer dragen #2 - over een jurk

Draag je graag jurken in het najaar? Combineer dit kledingstuk dan met een mooie spencer om wat extra warmte te krijgen. Een mooie, stijlvolle en comfy manier van kleding combineren!


Kabelgebreide slip-over bij Hm.com

Spencer dragen #3 - als top

Houd je er toch niet zo van om andere kledingstukken met een spencer te combineren? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om dit item als losse top te dragen. In de wintermaanden is dit misschien een beetje aan de frisse kant, maar perfect voor het begin van de zomer! 


Slip-over met V-hals bij Hm.com

Spencer dragen #4 - met shirt

Trek jouw favoriete shirt uit het kast en draag daar een spencer overheen. Misschien zou je hier zelf niet zo snel voor kiezen, maar een beetje uit je comfort zone denken kan nooit kwaad, toch?


Slip-over met col bij Hm.com

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top