Fashion

Met deze nieuwe tool van ASOS kan je kleding bekijken op 16 verschillende lichaamstypes

Met deze nieuwe tool van ASOS kan je kleding bekijken op 16 verschillende lichaamstypes

Online shoppen doen we maar al te graag. Al die kleren zien er geweldig uit op de modellen die ze dragen op de foto's. We zien er alleen niet allemaal hetzelfde uit als de dames op die beelden waardoor jij je af gaat vragen of het item bij jou er hetzelfde uit zou zien. 

Webshop ASOS heeft hier iets op bedacht en het is ideaal!

ASOS See My Fit

ASOS heeft op deze maand de See My Fit functie geïntroduceerd. Hiermee kan jij als klant verschillende kledingstukken bekijken op een model wiens lichaam vergelijkbaar is met dat van jou. Je kan een model uitkiezen op basis van jouw kledingmaat en lengte. Hierdoor wordt het makkelijker om een beeld te schetsen van hoe een item eruit komt te zien wanneer jij het draagt.

Tot nu toe kan je zestig verschillende jurken bekijken op zestien modellen met variërende lengtes en maten. ASOS liet weten dat de functie nog in de testfase zit en dat er in de toekomst meer verschillende items op de site komen met deze optie. Voordat we het weten kunnen we dus volledig overstappen op online winkelen en wij kunnen niet wachten.

Makkelijker jouw maat vinden

Dankzij deze functie kan je naast het zien van het item op verschillende lichamen, ook er makkelijker achterkomen welke maat je moet hebben. Combineer deze nieuwe functie met de al bestaande maatwijzer van ASOS om zo tot jouw perfecte pasvorm te komen. Zo hoef jij nooit meer bang te zijn voor een miskoop.

Alhoewel de See My Fit functie nog niet perfect is, is dit al een enorme stap in de goede richting. Wij verwachten dat in de toekomst steeds meer merken dit soort functies gaan introduceren zodat straks iedereen zonder problemen online kan shoppen. Tot die tijd vinden wij het niet erg om nog even de winkelstraten door te slenteren.

De See My Fit functie is nu te gebruiken op de ASOS website bij geselecteerde items. Benieuwd naar de leukste plus-size items die jij in de sale bij ASOS kunt scoren? Klik dan hier.

Beeld: ASOS
Deel dit artikel
Back to top