Interior

Dante6 x Marlien Besselink: feestelijke ornamenten voor in de kerstboom

Dante6 x Marlien Besselink: feestelijke ornamenten voor in de kerstboom

Ben je op zoek naar mooie nieuwe ornamenten voor in de kerstboom? Met de prachtige exclusieve ornamenten van Dante6, in samenwerking met Marlien Besselink, zal jouw boom er dit jaar extra bijzonder uitzien!

De luxe treasure box, geïnspireerd op organische vormen en karamische kunst, bestaat uit zes verfijnde, moderne kunstwerkjes om de feestdagen nog specialer te maken. "De ornamenten zijn een weerspiegeling van mijn eigen persoonlijke stijl en interieur, gebasseerd op neutrale kleuren als bruin, crème en een vleugje metallic", aldus Marlien. 

De originele vormen van de ornamenten maken deze set extra exclusief, wat ervoor zorgt dat jouw boom een echte originele look krijgt. De ornamenten zijn dan ook perfect voor de liefhebbers van een neutral interieur die een keer wat anders willen proberen. Zeker weten dat deze speciale versiering de feestdagen nog specialer maken!

Hieronder vind je alvast sfeerbeelden van de prachtige ornamenten. De set is nu te koop in de Dante6 brandstores in Rotterdam en Amsterdam en via Dante6.com.


Beeld: Dante6
Deel dit artikel
Back to top