Lifestyle

Met deze 7 kerstcadeaus scoor jij gegarandeerd punten bij jouw man!

Met deze 7 kerstcadeaus scoor jij gegarandeerd punten bij jouw man!

Het is bijna zover: kerst. De tijd van het jaar waarbij samenzijn centraal staat. Maar niet te vergeten, natuurlijk ook de tijd van het jaar waarbij je jouw geliefden extra kan verwennen met de leukste cadeaus! Maar wat koop je voor een man met kerst? Het kan soms namelijk best lastig zijn om te bepalen wat hij nou echt leuk vindt. 

Wil je een origineel en leuk cadeau voor jouw man kopen wat hij totaal niet verwacht? Wij hebben een aantal leuke ideeën voor je op een rijtje gezet! 

BACARDÍ rum giftset

Veel mannen houden wel van een drankje op zijn tijd. Wil je iets origineels en cools geven? Dan heeft BACARDÍ nu iets leuks bedacht. In De 9 Straatjes in Amsterdam - op de Oude Spiegelstraat 3 om precies te zijn - openden zij een zogenaamde Rum Room. Hier kun je tot en met 31 december drie bijzondere flessen rum van BACARDÍ scoren in de vorm van een luxe giftset. Vrijwel iedereen kent wel de BACARDÍ Carta Blanca, BACARDÍ Spiced en de Flavoured range maar wist je ook dat ze ook donkere gerijpte rums hebben? BACARDÍ Añejo Cuatro (minstens 4 jaar gerijpt), Reserva Ocho (minstens 8 jaar gerijpt) en Gran Reserva Diez (minstens 10 jaar gerijpt en - wij hebben 'm zelf geproefd - overheerlijk!) worden verkocht als prachtige giftset bestaande uit een fles met twee glazen gehuld in een fraaie verpakking ontworpen door Floor van het Nederland. Zo leuk om te krijgen dat je het eigenlijk niet weg wilt geven - dus koop er vooral ook eentje voor jezelf! Geen tijd om naar Amsterdam te gaan? Je kan de giftsets ook kopen op Rum-room.bacardi.com


Oplaad docking 3-in-1

Deze handige 3-in-1 docking zorgt ervoor dat de favoriete gadgets van jouw man snel worden opgeladen. Na een lange dag kunnen zijn AirPods, smartphone en smartwatch eenvoudig geïnstalleerd worden op de standaard, waarnaar het opladen kan beginnen. Een ander bijkomend voordeel is dat deze oplader ook nog eens op het nachtkastje past. Jouw partner hoeft dus geen aparte plek te zoeken voor de 3-in-1 oplaad docking, waardoor hij zijn drie meest gebruikte gadgets altijd dichtbij zich heeft. 

Draadloze Oplaad Docking 3-in-1 bij Bol.com

Mooie pasjeshouder

Niets is vervelender dan je pasjes kwijtraken. De oplossing? Een mooie houder waar jouw man zijn belangrijkste pasjes in kwijt kan. Je ziet dan ook steeds vaker dat mannen van hun vertrouwde portemonnee overstappen naar een handig alternatief. Waarom? Omdat we simpelweg steeds meer pasjes krijgen. Een betaalpas, rijbewijs, tankpas, garagepas en noem maar op. Deze pasjeshouder is niet alleen erg mooi, maar zal dus ook een handige aanwinst zijn voor jouw man! 

Luxe Uitschuifbare Pasjeshouder Portemonnee bij Bol.com

Een goed kookboek

Staat jouw man het liefst de hele dag in de keuken om nieuwe recepten uit te proberen? Dan kan een goed kookboek natuurlijk niet ontbreken tussen alle kerstcadeaus. Geef je dit cadeau op kerstavond? Dan kan hij eerste of tweede kerstdag meteen aan de slag met nieuwe recepten uit dit kookboek. Tip: het is ook leuk om er een set van te maken. Voeg bijvoorbeeld twee mooie pannen toe en ingrediënten voor één van zijn favoriete gerechten. Een win-win situatie, al zeg ik het zelf. 


Gordan Ramsay's Ultimate Home Cooking bij Bol.com

Een mooi overhemd

Wil jij jouw man wat vaker in een mooie blouse zien? Dan is dit het moment! Een overhemd is namelijk erg leuk om te geven als kerstcadeau. Waarom? Dit kledingstuk is zowel privé als zakelijk te dragen en zorgt voor een chique finishing touch van zijn outfit. Uiteindelijk vinden mannen het ook fijn om er mooi uit te zien, toch? 

Nos Oxford Navy Overhemd bij CavallaroNapoli.com

Nespresso koffiemachine

Waarschijnlijk begint zijn dag altijd - maar dan ook echt altijd - met een goede kop koffie. Dan is het natuurlijk erg leuk om een mooie koffiemachine cadeau te doen. Hierdoor kan jouw man niet alleen lekkere koffie maken, het is ook nog eens een leuke aanvulling in de keuken. Zo'n mooie koffiemachine doet toch wat met de sfeer. Wil je dat hij de volgende dag gelijk kan genieten van zijn koffiemachine? Koop er dan wat capsules bij! 

 

Vertuo Plus Cilinder Koffiemachine bij Nespresso.com

Een goed paar zakelijke schoenen

Dit is hét cadeau voor elke zakenman. Hij gaat de deur niet uit zonder mooie zakelijke schoenen, dus waarom zou je hem geen extra paar geven? Niet alleen wij vrouwen houden hiervan, mannen ook! Draagt hij voornamelijk blauwe en zwarte pakken? Dan maken deze prachtige cognac schoenen zijn outfit echt compleet. Daarnaast maken deze eyecatchers een casual outfit ook al snel chic. Denk bijvoorbeeld aan een witte blouse op een donkerblauw spijkerbroek in combinatie met deze schoenen. Simpwelweg perfect!

Cognac Veterschoenen Van Leer bij Manfield.com

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top