Interior

Ook zo'n zin in kerst? Zara Home brengt je helemaal in de kerstsferen!

Ook zo'n zin in kerst? Zara Home brengt je helemaal in de kerstsferen!

De kerstdagen zijn weer in aan aantocht, wat betekent dat er weer volop geshopt kan worden voor de feestdagen. Stiekem kijken we hier al het hele jaar naar uit en kunnen de kerstcollecties wat ons betreft niet vroeg genoeg verschijnen. Dit is dan ook het moment dat veel winkels en webshops met nieuwe kerstcollecties komen, zo ook Zara Home.

De Zara Home kerstcollectie van 2021 genaamd 'Christmas At Home' zorgt voor de perfecte sfeer tijdens de feestdagen. De kerstcollectie staat helemaal in het teken van een elegante uitstraling met een stukje traditionele kerstsfeer. 

Christmas At Home bevat de mooiste accessoires om jouw huis helemaal knus en ready te maken voor de feestdagen. Zo vind je onder andere elegante kaarsenhouders, vazen en schalen voor op tafel, maar ook de meest prachtige kerstversiering. Ook voor het kerstdiner zijn er genoeg opties, zo heeft de collectie ook prachtig servies en bestek. Of je nou groots gaat uitpakken of niet, er zit voor iedereen wat bij.

Nieuwsgierig geworden? Hieronder vind je een aantal lookbook beelden van de collectie. Christmas At Home is te koop op de website en in de winkels van Zara Home.
Beeld: Zara Home
Deel dit artikel
Back to top