Interior

5 styling tips voor je slaapkamer om deze extra mooi te maken

5 styling tips voor je slaapkamer om deze extra mooi te maken

De slaapkamer is een plek waar het allerbelangrijkste doel is dat je tot rust komt. Een fijn bed is een must maar als je deze bezit dan is het daarnaast natuurlijk ook nog leuk als het geheel er mooi uitziet. Wat mooi is, is voor iedereen anders maar er zijn wel een aantal trucs om de kamer wat spannend of anders te maken.

Uiteindelijk moet de slaapkamer een plek zijn waar jij je comfortabel voelt en lekker kan wegdoezelen. Een goede sfeer is daarbij belangrijk en met deze vijf styling trucs kun jij je slaapkamer even een upgrade geven.

1. Vloerlamp

Als er een lamp naast het bed geplaatst wordt, dan is dit vaak een wandlamp of een tafellamp. Je maakt een statement als je daarvoor in de plaats een vloerlamp gebruikt, zoals deze prachtige van Ferm Living. 


Ferm Living Hebe Lamp Base en Ferm Living Eclipse Lamp Shade bij MisterDesign.nl

2.  Hoofdbord

Is jouw bed niet voorzien van een hoofdbord? Dan moet daar verandering in komen. Kies bijvoorbeeld voor een lekkere statement variant of juist eentje waar je lekker tegen kan leunen als je een boek aan het lezen bent. 

3. Kunst op wand naast bed

Kunst boven het bed is iets wat vaker voorkomt maar heb je er al eens aan gedacht om op de wand naast je bed iets moois te hangen? 


Poster bij Hm.com

4. Kleed of sprei over het bed

Als jij je bed iets meer wilt aankleden of het extra warm wilt hebben gedurende de nacht, dan is dit de perfecte oplossing. En overdag? Dan ziet het er allemaal gewoon een stuk knapper uit!


Sprei met kwastjes bij Hm.com

5. Bankje aan het bedeinde

Praktisch bij het omkleden of als je voor iets anders even kort moet zitten. Daarnaast staat het ook gewoon fraai.


Bankje met strooien zitting bij Hm.com

Beeld: H&M en HK Living
Deel dit artikel
Back to top