Beauty

Make-up aanbrengen? Ruil je handen in voor écht goede make-up tools voor een fijn prijsje + zo gebruik je ze

Make-up aanbrengen? Ruil je handen in voor écht goede make-up tools voor een fijn prijsje + zo gebruik je ze

Er flawless uitzien? Je bent natuurlijk mooi zoals je bent maar toch kunnen wij het niet laten om lekker met make-up in de weer te gaan. Het kan je die extra boost zelfvertrouwen geven op de momenten dat je het nodig hebt én het is een goede manier om je positieve punten te benadrukken en eventuele oneffenheden te verbloemen.

Make-up is natuurlijk prima aan te brengen met je vingers. Wil je écht een goed resultaat behalen? Dan zijn kwasten en andere tools super handig. Make-up lovers zijn al heel lang fan van de producten van Real Techniques en dat is niet voor niks. Producten van Real Techniques zijn vegan, hebben vanwege de topkwaliteit en innovatieve ontwerpen al diverse prijzen in de wacht gesleept én zijn super betaalbaar. Wist jij bijvoorbeeld al dat je ze gewoon bij Kruidvat kan shoppen

Om je even een goede indruk te geven van de Real Techniques producten, hebben wij een paar favorieten onder de loep genomen en leggen je meteen even uit hoe je ze het beste kan gebruiken.

1. Real Techniques Powder Brush

Deze kwast is lekker groot en zacht en daarom perfect om zowel vaste als losse poeder aan te brengen op je gezicht maar ook op je lichaam (bijvoorbeeld om met een bronzer bepaalde punten te accentueren). Ga met de kwast over jouw make-up product heen en tik voorzichtig ermee op de zijkant van je hand om het overtollige poeder eraf te kloppen. Breng de make-up op de juiste plekken aan door de kwast langs je gezicht te halen of een beetje deppend te werken. 


Real Techniques Powder Brush 201 bij Kruidvat.nl

2. Real Techniques Blush Brush

Wij kunnen niet zonder blush om een beetje 'leven' aan ons gezicht toe te voegen - vooral nodig na het gebruik van bijvoorbeeld foundation - en daar is deze kwast perfect voor! Ook dit Real Techniques product sleepte prijzen in de wacht omdat je er subtiel blush mee aan kan brengen op de appeltjes van je wangen of je jukbeenderen - het is maar net wat jij wilt. Handig is dat deze kwast ook goed te gebruiken is bij bronzer en andere soorten poeders. Ga te werk net zoals  bij de Powder Brush: product op de kwast aanbrengen, een klein beetje afkloppen en op de plek waar je het wilt deppend of strelend aanbrengen. 


Real Techniques Blush Brush 400 bij Kruidvat.nl

3. Real Techniques Seamless Complexion Brush

Zit de basis van je make-up goed? Dan heb je daar de rest van de dag plezier van. Met behulp van de Real Techniques Seamless Complexion Brush zorg jij ervoor dat jouw foundation vlekkeloos zit voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Dankzij de ronde vorm is dit de perfecte kwast om te gebruiken bij vloeibare foundation. Hoe meer product je aanbrengt, hoe dekkender de foundation zal zijn. Doe wat foundation op de rug van je hand en dep er met jouw kwast in. Begin in het midden van je gezicht en werk naar je haar- en kaaklijn toe. Voor het beste resultaat, breng je ook subtiel wat foundation aan op je hals. Op die manier voorkom je het maskereffect. 


Real Techniques Seamless Complexion Brush 241 bij Kruidvat.nl

4. Real Techniques Eye Shade + Blend Brushes

Gebruik je graag oogschaduw? Dan kun je deze twee basiskwasten niet missen in jouw collectie. De Real Techniques Eye Shade + Blend oogschaduwkwasten zijn perfect om te gebruiken met oogschaduw op zowel poeder- of crèmebasis. De set bestaat uit twee kwasten en als je 'm nu besteld, dan krijg je een bonuskwast erbij! De Base Shadow Brush is om de oogschaduw op je gehele ooglid te verdelen en de Delux Crease Brush is specifiek bedoeld voor je arcadeboog. Blend het geheel goed met elkaar en je hebt een stralende oogmake-up look. Met de bonuskwast kun je onder andere je wenkbrauwen goed in model kammen.  


Real Techniques Eye Shade + Blend 300 en 301 + bonus brush bij Kruidvat.nl

Beeld: Real Techniques en Kruidvat
Deel dit artikel
Back to top