Lifestyle

OMG! Een gin die van kleur verandert?!

OMG! Een gin die van kleur verandert?!

De zomer is hier en laat dat nou net de perfecte match zijn met mijn favoriete alcoholische versnapering. Een gin-tonic is namelijk hét perfecte drankje voor de zomerse dagen en nachten. Nu de festivals niet doorgaan en de kroegen, clubs en feestcafés om 00:00 weer dicht zijn, zullen we de thuisborrel weer moeten opspicen en ik heb dé gin gevonden die daarvoor zorgt!

ChanGin’ is een gin die van blauw naar roze verandert wanneer je er tonic bij schenkt. Een bijna magische chemische reactie die voor je ogen gebeurt. Gijs de Bont, mede-eigenaar ChanGin’: “Het is ontstaan uit een idee dat het anders dan anders kan. Als je nu naar de huidige gin markt kijkt, zie je dat er enorm veel aanbod is, maar dat de verschillen alleen qua smaak zijn. Nu hebben wij hier iets voor bedacht, wat 100% natuurlijk is, kwalitatief erg goed is én een beleving toevoegt bij het inschenken ervan.”

 

Op de fles staat ook ‘de kleine delta’ δ. Een Grieks symbool dat in de Griekse taal en in de natuurkunde wordt gebruikt om verandering aan te geven. Hoe Gijs zijn ChanGin’ drinkt? “Mijn favoriete manier om Gin te drinken is met Indian Tonic. Voor mij moet gin- tonic altijd een bittere ondertoon hebben. Dit doe je door een tonic toe te voegen welke het beste bij jouw voorkeur past.”

Voor nu zijn de mannen achter ChanGin’ nog gefocust op het lanceren het vinden van geschikte afzetpunten, maar het idee om meerdere kleuren ChanGin’ mogelijk te maken is er zeker! Wij zijn in ieder geval razend benieuwd en kunnen niet wachten op al die mini-feestjes in onze glazen.

Pre-order nu ChanGin’ op www.thechangin.nl en maak kans op exclusieve ChanGin’ prijzen!

Beeld: ChanGin'
Deel dit artikel
Back to top