Lifestyle

5 x de leukste spelletjes voor op je iPhone

5 x de leukste spelletjes voor op je iPhone

Soms duren dagen simpelweg lang en kan het voelen alsof er geen einde aan komt. Het is daarom belangrijk dat je ontspanningsmomenten in je dag verwerkt. Zo kun je bijvoorbeeld een YouTube filmpje kijken, een douche nemen of een spelletje spelen op je telefoon.

Door een spelletje te spelen, ben je uit de snelle wereld waar we in leven en waan jij je even in een andere omgeving. Ook is het leuk om een avontuur aan te gaan waar je beloond wordt en volgende levels wilt halen – let wel op dat het niet je dag overneemt, het hoort te ontspannen.

Omdat wij jullie ook je rust te gunnen, hebben wij onze vijf all time iPhone favourites spelletjes op een willekeurige rij gezet. Kijk je mee?

1. Hay Day

Hay Day is een spelletje waar jij je eigen boerderij onderhoudt en dit is nog nooit zo eenvoudig en leuk geweest. Bouw een boerderij, vang vissen, verzorg dieren en verken het dorp.

2. Candy Crush Saga

Een geweldig – stiekem verslavend – puzzelspel. Verwissel en combineer snoepjes om naar het volgende level te gaan. Hoewel het een puzzelspel is, kun je met je vrienden strijden om de hoogste plek. Een leuke en uitdagende toevoeging vinden wij!

3. Wordfeud

Heerlijk ouderwets en simpel. Maak en leg woorden en verdien punten. Je kunt spelen tegen je vrienden, maar ook tegen vreemden.

4. Geometry Dash Lite

Dit is een spel waar je levels moet halen waardoor je dat heerlijke overwinningsgevoel krijgt. Het is de bedoeling dat je met jouw vierkante poppetje een parcours aflegt. Natuurlijk worden deze met het level moeilijker.

5. Smash Hit

Dit is een actiespel dat jouw opperste concentratie eist. Je krijgt een x aantal balletjes en daarmee moet je door surreële werelden zien te komen. De balletjes kun je gebruiken om de weg voor jezelf vrij te maken. Pas wel op want deze kunnen opraken en dan ben je af. In de gratis versie zijn twaalf werelden. Wanneer je overal doorheen bent gekomen, heb je het spel uitgespeeld maar dat is zo makkelijk nog niet. 

Veel game plezier!

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top