Interior

Dit zijn de 7 tofste woonkamer trends van 2021

Dit zijn de 7 tofste woonkamer trends van 2021

De woonkamer is meestal de meest geliefde ruimte in huis. Kijk je er niet lekker een filmpje, dan zit je wel gezellig op de bank met vrienden. Door de coronacrisis is onze liefde voor de woonkamer alleen maar toegenomen. Aangezien we geen bezoekje kunnen brengen aan onze favoriete bar, de bioscoop of de sportschool, zitten we er meer dan ooit.

Denk je dat jouw woonkamer er nog leuker uit kan zien? Dan is het de hoogste tijd om aan de slag te gaan! Om je daarbij te helpen, hebben wij de zeven tofste trends voor je op een rijtje gezet. Die zorgen er niet alleen voor dat jouw creativiteit geprikkeld wordt, maar het biedt je ook nieuwe inrichtingsmogelijkheden.

Kan jij ook niet wachten om jouw woonkamer in een nieuw jasje te steken? Lees dan snel verder!

1 van 7

1.  Scandinavisch

 

Scandinavische interieurs, wij zijn er dol op! De combinatie van lichte tinten en natuurlijke elementen zijn ook in 2021 nog razend populair. Zo gaan we straks veel vazen van onbewerkt terracotta zien, maar ook planten, wollen tapijten, natuursteen en onbewerkt hout hoort in dit rijtje thuis. Door het comfort van een lichte ruimte gepaard met warme decoratiestukken, creëer je een huiselijk gevoel in de woonkamer.

1 van 7
Beeld: HKliving
Deel dit artikel
Back to top