Lifestyle

10 dingen die we allemaal écht niet gaan missen aan 2020!

10 dingen die we allemaal écht niet gaan missen aan 2020!

Het was me het jaartje wel, daar zijn we het allemaal over eens. Zonder hier teveel op in te gaan, willen wij toch een aantal dingen met jullie delen die wij zeker niet gaan missen aan het afgelopen jaar.

Word jij ook zo langzamerhand allemaal gek van alleen al het woord Corona en wil je er even een grappige twist aan geven? Blik dan even met ons terug op dit jaar en bekijk wat wij dus écht niet gaan missen aan 2020.

Herken jij deze dingen ook? Het kan haast niet anders. Laten we hopen dat 2021 een leuker en beter jaar gaat worden, waarin wij deze vervelende en stomme dingen lekker achter ons kunnen laten. Lees je mee? 

1 van 10

1. Mondkapjes 

In het begin leek het niet zo erg maar nu komt het onze neus uit. Buiten de maskné die je ervan krijgt, is het bij iedereen ook weleens voorgekomen dat je er precies geen bij je had en vervolgens dus niet ergens naar binnen kon, of een heel pakket mondkapjes moest kopen voor €10. Brildragers hebben extra pech: als je ergens binnen gaat beslaat je bril binnen no time. Hoewel er tegenwoordig super hippe mondkapjes te koop zijn, gaan wij ze zeker niet missen als we ze niet meer hoeven dragen, toch? 

via GIPHY

1 van 10
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top