Fashion

Met deze haaraccessoires maak jij elke look fantastisch

Met deze haaraccessoires maak jij elke look fantastisch

Haaraccessoires lijken wel populairder dan ooit, en wij snappen het, ze zijn ook super leuk! Ze kunnen een wat saaie outfit spannender maken of een feestelijke look nog sprankelender maken. Daarnaast is een accessoire in je lokken in deze tijden extra handig: aangezien we vaak zoom-meetings hebben waarbij alleen het gezicht te zien is. Dan is een leuk accessoire in je manen natuurlijk super handig. 

Daarom geven wij je de perfecte dosis aan inspiratie voor nieuwe haaraccessoires. Laat jouw manen extra shinen in deze sombere tijden door middel van deze items. 

Parel haarband 

Je moet ervan houden, maar met deze parelhaarband maak je meteen een statement. Combineer deze haarband met een feestelijke outfit, of juist met een meer casual look. Hoe je de haarband ook draagt: elke outfit wordt meteen meer glamoureus. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door AMAKA (@amaka.hamelijnck) op

Satijnen scrunchie 

We kennen de scrunchie natuurlijk allemaal, maar met een satijnen scrunchie maak je de laatste tijd helemaal de blits. Deze scrunchie oogt ook wat volwassener dan de velvet scrunchie en past simpelweg bij alles. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door AMAKA (@amaka.hamelijnck) op

Sjaaltjes 

Sjaaltjes in je manen blijven toch ook echt een trend. Deze trend is heel tijdloos maar maakt je outfit in een klap ook een stuk modieuzer. Je kunt de sjaaltjes op veel verschillende manieren dragen, waardoor ze multifunctioneel zijn. Dit is extra handig. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Aude-Julie Alingué (@aude_julie) op

Scrunchies met strikje 

Je hebt ze vast al een keer voorbij zien komen: de scrunchies met een strikje eraan. Deze geven net wat meer body aan je lokken en je ziet er ook meteen 'schattig' uit. Draag de scrunchie in een staart, of neem de bovenste helft van je haar mee in de scrunchie, dit zorgt voor een extra speels effect. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door DAUGHTER OF THE KING (@julia.dalia) op

Speldjes 

Haarspeldjes zijn ook weer helemaal een trend. Dat deze kleine vriendjes weer terug zijn van weggeweest, vinden wij heel erg leuk. Je hebt haarspeldjes in allerlei verschillende soorten, maten, kleuren en vormen dus er is keuze genoeg!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MATILDA DJERF (@matildadjerf) op

Grote haarclip

Een grote clip in je manen is tevens terug van weggeweest. Deze look was in de jaren '90 helemaal in. Je kunt voor een eenvoudige haarclip gaan maar er zijn ook een hoop gekke of kleurrijke varianten waarmee je een statement maakt. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Mette (@msorrig) op

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top