Haarverzorging

De 5 allerleukste haarstyle trends voor dit najaar

De 5 allerleukste haarstyle trends voor dit najaar

Ben jij toe aan wat anders met je haar, maar vind je het spannend om je eigen lokken te knippen of verven? Geen zorgen! Wij zetten de haarstyle trends van dit najaar voor je op een rijtje. De meeste haartrends zijn namelijk makkelijk toe te passen, zonder dat er een schaar of verf bij te pas hoeft te komen. 

Laat je inspireren door de vijf leukste haartrends van dit najaar. 

Kleine vlechtjes

Heb je een casual outfit aan waarbij je wel wat extra's kan gebruiken? Dan is deze haartrend iets voor jou! Je kunt hiermee blijven variëren: ga je voor één vlechtje of twee vlechtjes, dikke of dunne exemplaren, lange of korte strengen - het kan allemaal! Ontdek de vele mogelijkheden van deze haartrend. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Emili Sindlev (@emilisindlev) op

 

 

Hoge paardenstaart 

Denk aan Ariana Grande en je weet precies wat we bedoelen met deze haarstijl. Met dit kapsel geef jij je outfit in een mum van tijd een retro vibe. Mega handig dus!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) op

Half / Half

Met dit stijltje creëer je nét een iets verzorgdere look met de minimale inspanning. Ideaal voor als je niet zoveel tijd hebt in de ochtend. Maak een klein staartje van ongeveer een kwart - tot de helft van je haar en tadááá. Extra tip: gebruik een scrunchie in plaats van een normaal elastiek om deze look nóg speelser te maken. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Brittany Xavier (@brittanyxavier) op

Lage knot met clipje

Deze look oogt heel nonchalant, maar toch classy. De perfecte combinatie voor een dagje op kantoor, maar ook voor een date. Je kunt zelf bepalen of je voor een wat meer messy knotje gaat, of een wat degelijkere variant.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MATILDA DJERF (@matildadjerf) op

 

Plukjes voor

Lijkt het stijltje van de kleine vlechtjes jou wel wat, maar heb je nooit zoveel tijd in de ochtend? Of vind je deze vlechtjes een beetje too much, maar speelse plukjes in je gezicht wel leuk? Dan is deze coupe een perfect alternatief! Het enige wat je hoeft te doen, is een hoge knot te maken zonder je voorste lokken. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ANAA SABER (@anaasaber) op

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top