Fashion

10 x fashion hacks die iedereen zou moeten weten

10 x fashion hacks die iedereen zou moeten weten

Wij mensen zijn allemaal op zoek naar manieren om ons leven makkelijker te maken. Op het gebied van mode hoef je niet verder te zoeken want je bent bij Trendalert aan het juiste adres. De volgende fashion hacks maken jouw leven namelijk een stuk makkelijker. 

Mijn eerste fashion hack was a wild ride. Ergens had ik gelezen dat je een (katoenen) T-shirt langer kon maken door het kledingstuk in een bak met water en conditioner te weken en vervolgens in een bak met schoon water hetzelfde te herhalen. Ik hoef je niet te vertellen dat mijn expiriment niet was geslaagd en ik begon te denken dat dit soort handige short cuts niet voor mij waren weggelegd. 

Nu ben ik ouder en wijzer én zijn er genoeg fashion hacks in mijn hoofd te vinden. De handigste deel ik nu met jou.

Citroensap

Wil je dat witte shirtje heel graag aan maar ben je bang dat de gele deovlekken er niet uit gaan? Breng wat citroensap op de plek aan en doe je T-shirt daarna in de was. De vlek is zo verdwenen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Monikh Dale (@monikh) op

Scheerschuim

Zit er een make-up vlek op je outfit? Week de plek met scheerschuim en was daarna het kledingstuk. Bye bye stain!

De vriezer

Je favoriete spijkerbroek kan zijn kleur verliezen als je deze te vaak wast. Hoe je dat voorkomt? Doe jouw jeans in een plastic zak en laat hem de hele nacht in je vriezer chillen. De volgende dag zijn alle geuren uit de broek verdwenen. 

Witte wijn

Niks is zo vervelend als tijdens een date of avondje uit rode wijn over je outfit heen te krijgen. Gelukkig heb ik een oplossing: vraag snel om een glas witte wijn. Dep de witte wijn zachtjes en week de vlek. Niet wrijven dus! De vlek is binnen no time zo goed als weg en jij kan verder genieten van je avond. 

Je nek

You either love it or hate it. Kleding passen kan tijdrovend zijn. Heb jij een strakke planning? Je kan je jeans nu gewoon passen zonder hem aan te trekken. Hoe? Probeer de taille van je broek helemaal rond je nek te krijgen. Lukt het? Dan is het bijna zeker dat je de broek ook past!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Erika Boldrin (@erika_boldrin) op

Haarspray

Is er lipstick op je kleding gekomen? Spray de vlek met haarspray en wacht vijf minuten voordat je het kledingstuk in de wasmachine gooit. Het resultaat is een vlekvrij kledingstuk. 

Foto's

Heb je vandaag een geweldige outfit aan? Neem een foto! Bewaar de foto vervolgens in een speciaal mapje genaamd 'inspiratie outfits'. De volgende keer als je geen kleding inspiratie hebt, ben je jezelf voor eeuwig dankbaar (en ons hopelijk ook een beetje). 

Sokken

Als je favoriete oorbellen kwijt zijn geraakt in je slaapkamer is er hoop: doe een sok over je de zuiger van je stofzuiger heen. Nu kan je ongestoord zoeken met behulp van je stofzuiger zonder dat je de oorbel per ongeluk opslokt. You're welcome.

Weer haarspray

Voor de dames die geen zin in ladders in hun panty's hebben: spray je panty voor vertrek in met haarspray. Zo gaan je panty's je hele leven mee. 

Glassex

Hebben je lakschoenen niet meer dezelfde shine als eerst? Spray er Glassex op en alles is weer zoals eerst. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Darja Barannik (@darjabarannik) op

Dat waren onze fashion hacks! Heb je onze beauty hacks al gelezen? Deze tips moet je kennen! 

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top