Fashion

Deze 7 streetstyle trends worden BIG in 2018

Deze 7 streetstyle trends worden BIG in 2018

Fashion trends worden tegenwoordig niet meer alleen gezet op de catwalk, maar ook op straat. Waren editors, journalisten en inkopers voorheen nog anoniem tijdens hun bezoek aan fashion week, tegenwoordig zijn zij degenen die de modetrends zetten. Wij zetten de meest gespotte streetstyle trends 2018 op een rij. 

Halverwege het jaar hebben we een helder beeld van alles streetstyle trends 2018. En als je de volgende streetstyle trends nog niet hebt geadopteerd, dan heb je daar nog de rest van het jaar voor. Dit jaar focussen we ons vooral op accessoires, vormen en kleuren. Fijn, want zo kun je de streetstyle trends op je eigen manier toevoegen aan je garderobe en stijl.

1. Streetstyle trends 2018: Cowboy laarzen

De cowboy laarzen komen regelmatig terug en ook dit jaar zijn ze weer van de partij, maar niet in de traditionele kleuren en materialen. Een cowboy laars in rood en lak? Kan gewoon!

2. Streetstyle trends 2018: Kleine zonnebrillen

De oversized zonnebrillen á la J.Lo, Victoria Beckham en de Kardashians mogen even de kast in. Dit jaar zetten we kleine zonnebrilletjes op ons neus, waarbij de oogleden en wenkbrauwen volop in beeld zijn (je gaat tenslotte niet voor niets naar de wenkbrauwspecialist). Je kunt wel zeggen dat ze puur ter versiering dienen want tegen de zon helpen ze niet echt...

 

Een bericht gedeeld door Caroline Daur (@carodaur) op

3. Streetstyle trends 2018: Logo's

Eerder was het not done om designer en merk logo's zo opvallend te dragen, maar nu mogen logo's weer volop in de picture. Letterlijk en figuurlijk.

4. Streetstyle trends 2018: Paars

Niet alleen dé make-upkleur dit jaar, maar óók een streetstyle trend. Paars, violet, lila, lavendel... alles wat binnen het paarse kleurpalet valt is hot, hotter, hotst.

 

Een bericht gedeeld door Anastasia (@thestreetpie) op

5. Streetstyle trends 2018: Fisherman bags

Ook het milieuvriendelijke nettasje heeft zijn intrede in de modewereld gedaan. Waar het eerder diende als herbruikbare boodschappentas, is het sinds afgelopen jaar ineens een trend item. Tip: kleine items zijn niet heel handig om te vervoeren in het tasje, dus stop een tas in de nettas, staat nog leuk ook!

6. Streetstyle trends 2018: Big and baggy

De big & baggy streetstyle trend experimenteert met het silhouet en vormen. Overdreven grote mouwen, ultra wijde pijpen en oversized jassen. Combineer de grote en baggy items met aansluitende items voor een mooie balans. Stoer en toch vrouwelijk!

7. Streetstyle trends 2018: Round bags

Vierkante en rechthoekige crossbody tasjes, move over. Dé vorm onder de tassen dit jaar is rond! In de zomer zie je vooral de ronde tassen gemaakt van stro, rotanpalm of riet!

 

Een bericht gedeeld door Anastasia (@thestreetpie) op


Wat vind jij van de streetstyle trends 2018 en welke ga je overnemen? 

Beeld: BrunoPress
Deel dit artikel
Back to top