Haarverzorging

De 5 leukste haaraccessoiretrends voor het najaar van 2020

De 5 leukste haaraccessoiretrends voor het najaar van 2020

Iedereen kent het wel: je hebt geen zin (en tijd) om uren bezig te zijn met je haar in de ochtend, maar je wil er tegelijkertijd wél verzorgd en leuk uitzien. Je haar is een van je belangrijkste visitekaartjes, en om deze reden is het erg zonde om (te) weinig aandacht aan je lokken te geven.

Wij snappen dat je niet elke dag de tijd hebt om de krul en/of  stijltang erbij te pakken, en geven je daarom wat tips hoe jij je haar (zonder te veel moeite) toch kunt laten shinen. Je hoeft namelijk helemaal geen extra moeite te doen om jouw lokken te laten stralen, je kunt namelijk ook je coupe wat extra's geven door een haar accessoire in te doen! Super simpel en het geeft meteen een hele andere look aan je manen.

Wij geven je wat haar accessoires inspo! 

 

Grote klem

Heb je geen tijd om je hele haar te stylen? Of heb je gewoon een enorme bad hair day (hebben we allemaal weleens last van)? Dan is de grote klem jouw redder van de dag! Steek je haar half (of helemaal) op met de klem en klaar ben je! Het geeft een extra vrolijk effect als jij een klem hebt in een leuk kleurtje. Houd jij niet zo van felle kleuren? Dan kies je voor de bruine of zwarte klem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MATILDA DJERF (@matildadjerf) op

Scrunchie

We kunnen er inmidels écht niet meer omheen: de scrunchie. Je hebt de scrunchies in allerlei verschillende kleuren, maten en zelfs van verschillende materialen! Zo is er voor ieder wat wils. Het maakt je coupe toch nét even wat leuker als je een scrunchie in je haar hebt. Extra tip: laat de kleur van je scrunchie matchen met je outfit, en je bent helemaal klaar voor de dag! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Allison Romero (@thestylishsoul) op

Bandana 

De ultieme tip voor een bad hair day: de bandana! Lukt het je gewoon écht niet om iets van je haar te maken vandaag? Of had je het eigenlijk al twee dagen geleden moeten wassen? Geen zorgen! Met de bandana kun je alles mooi verstoppen. Kies een leuk kleurtje die bij je outfit past, en doe de bandana in je haar. Dit kan op verschillende manieren, dus je kunt ook nog eens afwisselen met deze trend. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door k. (@kalysseanthony) op

Statement speltjes 

Ook deze speltjes heb je in allerlei verschillende vormen, maten en kleuren. Met parels, glitters, van stof, letters of andere figuren, je kunt het zo gek niet bedenken. Je kunt ervoor kiezen om één speltje in je haar te doen, op deze manier geef je op een subtiele manier toch een beetje blits aan je manen. Wil je all out gaan? Draag dan verschillende naast elkaar in je haar. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Aude-Julie Alingué (@aude_julie) op

Haarband 

De haarband heeft niet alleen een functie (het houdt je haar uit je gezicht), maar is nu ook nog eens helemaal hot! Je hebt verschillende vormen en maten, denk aan de dikte, het materiaal, de kleuren en ga zo maar door. Je zou in principe elke dag een andere haarbad in kunnen doen, want er zijn zoveel verschillende dat dit accessoire nooit zal gaan vervelen. Naast dat er verschillende haarbanden zijn, kun je ook variëren met je coupe. Losse manen, een staart of een knot - alles kan met de haarband! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door JANKA POLLIANI (@polliani) op

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top