Fashion

Gigi Hadid en fotograaf Mert Alas zijn sexy in denim

Gigi Hadid en fotograaf Mert Alas slayen in denim op de Spring 2017 cover van magazine The Daily Front Row. Mert Alas is de helft van fotografenduo Mert en Marcus en heeft voor de shoot zijn plekje achter de camera verruild met een plaatsje voor de camera. Niet zo gek, gezien de looks van Mert.

Gigi en Mert zijn gestyled door Haley Wollens en dragen beide gescheurde jeans en witte t-shirts op de cover. Het zwoele duo past goed bij elkaar en het zal ons niet verbazen als de fotograaf snel zijn eigen modellenklusjes te pakken krijgt. Gi ging in de zwart/wit geschoten plaatjes voor een natural make-uplook en sexy, beachy golven in haar lokken.

In het interview wat het magazine hield met het model spreekt ze over het samenwerken met Mert, wat ze al vaker heeft gedaan voor onder andere DSquared2 en Vogue Paris. “I feel confident in every second of working with him. Mert knows, specifically, what makes his subjects feel sexy. He knows how to make someone feel comfortable and sexy at the same time. A lot of times, you have a very different vision of how you look beautiful to the photographer who is shooting you. With Mert, he always puts out the picture of my vision of how I look beautiful.” Aldus Gigi.

 

Editing to a tune 😬 with Gigi @gigihadid @dailyfrontrow #nyc

Een bericht gedeeld door Mert Alas (@mertalas) op

 

Beeld: The Daily Front Row / Mert Alas

Deel dit artikel
Back to top