Beauty

Makkelijkste nail art die jij zelf thuis kunt doen

Makkelijkste nail art die jij zelf thuis kunt doen

Nail art is misschien wel één van de leukste dingen om jezelf bezig te houden. Toch is het niet zo dat je gelijk een pro bent: je moet ergens beginnen. Daarom hebben wij de makkelijkste nagelkunstwerken die thuis kan maken voor je op een rij gezet. 

Van een vrolijk lakje op je nagels wordt je zelf vast ook een beetje blijer. 

Verschillende kleuren

Deze nail art is super simpel én hartstikke leuk. Lak je nagels met verschillende kleuren en je bent klaar. De kleuren hoeven niet per se bij elkaar te passen maar all pastel of juist neon zijn hele leuke combinaties.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door LAKWERK (@lakwerk) op

Doe alleen het topje

Dit simpele kunstwerk vergt niet veel moeite of tijd maar is wel supermooi. Probeer je wel te concentreren. Elke uitschieter is namelijk te zien!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ilona Smit (@030nailbar) op

Ga voor asymmetrisch 

Met verschillende kleuren en vormen creëer je zeker iets nieuws op je nagels. Deze asymmetrische look bijvoorbeeld. Het lijkt moeilijk maar is met de juiste hulpmiddelen zo gefixt. Gebruik plakband (die niet te fanatiek plakt) als hulpmiddel waardoor je lekker over de randen kan lakken. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Paintbox (@paintboxnails) op

Zwart-wit

Met deze nagel look ben je snel klaar én kan je al je favoriete kledingstukken combineren. De zwart-wit combinatie past namelijk overal bij en is makkelijk te maken. Plak de kant die je wilt houden af en kleur er met de andere kleur overheen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Vanity Projects (@vanityprojects) op

Less is more

Met deze simpele nagellook ben je niet lang bezig, dat is zeker. Toch is deze look echt de moeite waard. Het artsy gecombineerd met minimalisme is dit seizoen helemaal on trend. Probeer met de kleuren te spelen: deze tinten gaan het straatbeeld veroveren dit jaar. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door chrissy (@christinagranthands) op

 
Beeld: Photo by DESIGNECOLOGIST on Unsplash
Deel dit artikel
Back to top