Fashion

Deze tassentrends kun je bijna niet missen in 2020

Deze tassentrends kun je bijna niet missen in 2020

In de afgelopen maanden hebben we heel veel trends gezien op het gebied van tassen. Van micro bags tot de grootste shoppers, we zagen het allemaal wel voorbijkomen. Hoewel het jaar net begonnen is, hebben we al een aantal trends gespot die dit jaar absoluut verder gaan doorbreken. 

Afgelopen jaar was vooral de microtas erg populair. De tassen waarin nog niet eens je pinpas of telefoon past, iedereen liep ermee. Dit maakt ons benieuwd, wat zijn dé tassen die ons de aankomende maanden gaan verrassen? 

De zachte / puffy tas

De puffy tas is er één die we het afgelopen jaar niet veel, tot helemaal niet, hebben gezien. Sinds het Italiaanse modehuis Bottega Veneta hun tassencollectie introduceerde met puffy bags zijn deze helemaal je van het. Voor het onderstaande exemplaar heeft ontwerper Daniel Lee het typische intrecciato vlechtwerk van het label vergroot en daar een zachte touch aan gegeven. Chanel heeft op dit moment ook een nieuwe tas in hun collectie die een zachte uitstraling heeft: de Chanel 19.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Anouk Yve (@anoukyve) op

De buidel clutch 

Vorig jaar hebben we veel gezien, op welk gebied dan ook, maar 2020 gaat helemaal over clutches. Het is dan ook volgens velen 'het must-have item van dit jaar', ook weer dankzij Bottega Veneta. De hengelloze tas hebben we al jaren in ons hart maar deze is net wat anders. De clutch ziet er dan ook een stuk meer casual uit dan de clutches die wij gewend zijn. De tas is vooral bedoeld voor alledaags gebruik in plaats van voor de avond, waar het meestal voor uit de kast wordt gehaald. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) op

De modern hobo tas

Zijn clutches helemaal niet jouw ding? Dan houd je misschien meer van de modern hobo tas. Deze wordt ook wel de crossaint tas genoemd, door zijn vorm. Hij komt in vele groottes en is al een tijdje geliefd onder modemerken, zoals bijvoorbeeld Louis Vuitton maar dus ook - jawel hoor, daar is het merk weer - Bottega Veneta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tine Andrea (@tineandreaa) op

 
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top