Fashion

Met deze winterjassen trends zijn we in 2021 nog lang niet klaar

Met deze winterjassen trends zijn we in 2021 nog lang niet klaar

Het koude briesje tijdens je wandeling naar de supermarkt geeft je een extra winters gevoel en het thuiskomen in een warm huis is nog nooit zo fijn geweest. Tegelijkertijd wil jij jouw ‘ik-werk-thuis-kleding’ coveren door er een grote, warme en modieuze winterjas over te dragen. Dit zal je volledige outfit upgraden tot een prima lookje tijdens het halen van wat chocolade en een pot pindakaas.

Op verschillende webshops worden we voortdurend geconfronteerd met de hipste trends wat betreft winterjassen. Van puffer jackets tot gewatteerde jassen en teddy coats; ze prijzen ons van alles aan. En nu is natuurlijk de grote vraag: welke winterjassen zijn dit jaar nog steeds hip en stijlvol?

Om je een handje te helpen, hebben wij de 5 tofste winterjassen trends van 2021 voor je op een rijtje gezet. Benieuwd welke dit zijn? Lees snel met ons mee en shop jouw favoriet!

1 van 5

Teddy coat

Een jas die al een aantal jaren een heuse favoriet is, zien we ook in 2021 weer volop terug. Deze fluffy en knuffelbare stof houdt je tijdens deze koude dagen lekker warm en daarnaast maakt het je outfit in een handomdraai compleet!


Boxy teddy jas bij H&M


Teddy jas bij H&M


Teddy jack bruin bij H&M

1 van 5
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top