Fashion

Zo houd jij je (zonne)bril fashionable bij je én steun je Indiase Saheli vrouwen

Zo houd jij je (zonne)bril fashionable bij je én steun je Indiase Saheli vrouwen

Koordjes voor je (zonne)bril - en tegenwoordig ook voor je mondkapje - zijn niet alleen handig maar ook fashionable. Je hoeft nooit meer te vragen "waar is mijn bril?" - terwijl deze negen van de tien keer gewoon op je hoofd zit -  met een SunnyCord® hangt jouw zonnebril handig aan een mooi koordje.

De brilkettingen van de nieuwe Aasha collectie van het merk Coco Bonito zijn trendy, duurzaam én gemaakt voor een goed doel. De prachtige koordjes zijn gefabriceerd van gedraaide of gevlochten overgebleven saristoffen door Saheli vrouwen in India. De bril- en mondkapjeskoorden van deze collectie, zijn in samenwerking gemaakt met een non-profit organisatie die als doel heeft de 35 hardwerkende vrouwen van hun team financieel te versterken.

India is op dit moment heel zwaar getroffen door Covid-19. Elke dag komen er 300.000 besmettingen bij waardoor het virus moeilijk onder controle te houden is. De maatregelen zorgen ervoor dat veel mensen niet naar hun werk kunnen en dat er geen geld wordt verdiend. Met een praktische SunnyCord® van deze nieuwe lijn kom jij deze zomer goed door en steun jij tegelijk de lokale bevolking.

Bekijk de prachtige koordjes hieronder! Ook hebben? Klik dan op de foto om naar de webshop te gaan. 

Akala Sunnycord

Sundari Sunnycord

Shanti sunnycord

Beeld: Coco Bonito
Deel dit artikel
Back to top