Interior

WIN: Een fluwelen tafellamp van Westwing t.w.v. 69 euro

WIN: Een fluwelen tafellamp van Westwing t.w.v. 69 euro

Het is december en om dat te vieren willen wij graag onze lezers verwennen! En hoe kun je dat nou het beste doen dan cadeaus uit te delen? In samenwerking met een aantal hele leuke merken en shops mogen wij jullie in de watten leggen.

Vandaag maak je kans op een fluwelen tafellamp van Westwing ter waarde van 69 euro. Je kent Westwing natuurlijk als de plek waar je online de mooiste items voor je interieur kunt scoren en het is alleen nog maar fijner geworden nu ze al een aantal keer een eigen collectie hebben gelanceerd. De huidige heet A Timeless Fall en zorgt ervoor dat je thuis lekker kunt cocoonen. De collectie is modern en tegelijkertijd tijdloos: de perfecte combinatie wat ons betreft!

De fluwelen lamp die wij mogen weggeven, zal beeldig staan op jouw nachtkastje. Dankzij de mooi vormgeven lampenkap, zal de slaapkamer voorzien worden van sfeervol licht. Een andere plek waar deze lamp goed tot haar recht zal komen, is een dressoir. Plaats 'm naast alle mooie spulletjes die je over de jaren heen hebt verzameld en jou dierbaar zijn.

Wil jij de prachtige Frida tafellamp winnen ter waarde van 69 euro? Het enige wat je moet doen om kans te maken op dit pareltje van Westwing, is ons laten weten waarom jij graag de lamp wilt winnen. Op 22 december 2019 zullen wij de winnaar een email sturen, dus houd je mailbox in de gaten!

Beeld: Westwing
Deel dit artikel
Back to top