Beauty

Outfit inspiratie voor je volgende festival + WIN tickets Buiten Westen

Outfit inspiratie voor je volgende festival + WIN tickets Buiten Westen

Van alle festivals die er zijn, is Buiten Westen absoluut één van onze favorieten! Buiten Westen is een feestje met een heerlijke mix van muziek, attracties, creativiteit en een waanzinnig publiek dat er altijd geweldig uitziet. Wil jij 15 juli aanwezig zijn op dit fijne festival? Doe dan mee met de winactie, want wij mogen 5 duo tickets weggeven! 


Na Amsterdam Open Air en By The Creek, mogen we nu kaartjes weggeven voor Buiten Westen. Het festival is een gezellige verzameling van vrije geesten en geluiden, wat betekent dat iedereen zichzelf is en er uitziet zoals hij of zij eruit wil zien. Ben jij uitgekeken op de welbekende festival outfits? Laat je dan inspireren door de volgende vernieuwende outfits, gespot op Amsterdam Open Air! 

Amsterdam Open Air Streetstyle report

Laat je inspireren door deze stijlvolle babes. Wat valt je op? Inderdaad, alle looks hebben als finishing touch te gek gekleurd haar. Want als je het nog niet wist, dan weet je het nu: gekleurd haar is dé festival trend van 2017. En je creëert het met de Colorista lijn van L'Oréal Paris. 
WIN tickets Buiten Westen
Bloemenprintjes en festivals zijn altijd een goede combi. Combineer het met een knotje in plaats van los haar in een middenscheiding en geef jouw knotje een kleur met de Colorista 1 day spray. Binnen een handomdraai ben je good to go, want deze kleurspray geeft direct kleurresultaat. Daarnaast verdwijnt de kleur weer uit je haar na één wasbeurt! 
WIN tickets Buiten Westen
Yes, yes, YES! Een fishnet panty onder een spijkerbroekje, cropped hoodie en een Gucci buiktasje die matcht met je haarkleur! Because, why not? Deze festival babe heeft de rode Colorista washout gebruikt die 2-4 weken blijft zitten. Deze washout pakt wel op bruin haar, maar als je net zo’n intens resultaat wilt hebben als op de afbeelding moet je je haar eerst verhelderen. Vervolgens vervaagd de rode kleur wasbeurt na wasbeurt. 
WIN tickets Buiten Westen
Deze eclectic babe mengt allerlei invloeden tot een eigen stijl en kiest voor een peachy roze haarkleur die uitstekend past bij haar tye-dye shirt.
WIN tickets Buiten Westen
Sports meets festival!  Combineer fashion en edgy en draag jouw tennisrokje of basketbal pakje naar een festival. Maak je look af met de Colorista grey 1 day spray! Grijs haar voor één dag, kan je look nog cooler zijn!?

WIN tickets Buiten Westen
Ruffles, cold-shoulder en bloemenprint is sowieso een winning combi. Deze festival babe combineert het met een choker, mirror sunglasses en double buns. Tip: Kleur jouw knotjes en scheiding in verschillende kleurtjes.
amsterdam open air
Pastelroze is een mega trend dit seizoen. Waarom niet jouw haar net zoals Amanda van Effrink lichtroze spuiten om het te matchen met je outfit? LOVE!

WIN tickets Buiten Westen
Een wit kanten jurk kan natuurlijk niet ontbreken, evenals een hoed. Maar wat de outfit pas écht afmaakt zijn toch wel de mermaid lokken. Wat is jouw favoriete look?

Een haarkleur die matcht met je ogen... Blue eyed ladies, ga voor een dagje blauwe lokken!


Beeld: L'Oréal Paris Colorista

Win: 5 duo tickets Buiten Westen + Colorista 

Wil jij zaterdag 15 juli naar Buiten Westen, dan hebben wij goed nieuws! Wij mogen namelijk 5x duo entreekaartjes weggeven (voor jou en je vriendin of vriend) én daarbij een Colorista pakket. Bovendien is Colorista ook aanwezig op Buiten Westen en kun je je haar ook ter plekke laten kleuren! Dus wil jij kans maken op twee kaartjes en een te gek pakket waarmee jij je haren een kleur kunt geven voor het festival? Vul het deelname formulier hieronder in en wie weet mogen we jou blijmaken! Winnaressen ontvangen maandag 10 juli bericht!

Deel dit artikel
Back to top