Interior

Westwing's nieuwste collectie A Timeless Fall is er eentje om verliefd op te worden

Westwing's nieuwste collectie A Timeless Fall is er eentje om verliefd op te worden

Nu dat het herfst is, wil ik graag wat aanpassingen doen aan mijn interieur om het extra knus te maken. Een leuk lampje hier, een extra kaarsjes daar: het zijn de kleine dingen die het 'm doen. Of je nou grote of kleine plannen voor jouw huis hebt, er is één adresje waar alle interieurliefhebbers blij van worden. We hebben het over Westwing.

Hun allernieuwste eigen collectie heet A Timeless Fall en dat is wat ons betreft een topomschrijving want het bestaat uit allemaal items die op een moderne manier tijdloos zijn én waardoor je nog liever wilt cocoonen in jouw stulpje. Denk een fluwelen lamp, een teddy stoel en banken die er op de beelden zo zacht uitzien dat je nu niets liever wilt dan erin ploffen. Je begrijpt dat wij een beetje verliefd zijn geworden op de collectie.

A Timeless Fall bestaat uit meer dan 500 producten die qua prijs uiteenlopen van nog geen acht euro voor een kussenhoes tot 2499 euro voor de allergrootste bank. Kijk, dat zijn ook nog eens bedragen waar wij blij van worden. Mijn persoonlijke favorieten zijn bank Saga, vloerkleed William, kussenhoes Toluca, dressoir Johan, vaas Lija en stoel Malte (in teddy uitvoering).

Bekijk beelden van het lookbook van de collectie hieronder.

Beeld: Westwing
Deel dit artikel
Back to top