Interior

De nieuwe SS2020 collectie van Westwing komt eraan en wij willen alles hebben

De nieuwe SS2020 collectie van Westwing komt eraan en wij willen alles hebben

Een huis moet een plek zijn waar jij je thuis voelt en je tot rust komt. Een mooie inrichting speelt daarbij zeker een rol. Trends komen en gaan ook op interieurgebied maar er zijn altijd wel een aantal waar je voor jaren verliefd op blijft. Zo ben ik bijvoorbeeld al een lange tijd dol op webbing maar was het moeilijk om daar mooie én betaalbare items mee te vinden.

Gelukkig heeft Westwing zojuist haar nieuwe SS2020 collectie met ons gedeeld en los van dat ik vrijwel alles echt heel mooi vind, zitten er een paar items in de collectie die helemaal aansluiten bij mijn webbing craze. Van eigen interpretaties op de inmiddels welbekende Pierre Jeanneret stoel tot een loungestoel en bankje met het gevlochten riet in zachtere vormen.

Niet dol op webbing? Dan is er ook voor jou genoeg moois in de collectie te vinden. De ecrukleurige halfronde bank Solomon laat ons interieurhartje sneller kloppen net als de ronde salontafel Nele die aan de zijkant voorzien is van allemaal latjes. Ook voor mensen die enkel met kleine tweaks hun interieur een upgrade willen geven, is er genoeg moois te vinden in de vorm van keramiek, zwart bestek, gezellige kussentjes.

De prijzen varieren van 14,99 euro voor beddengoed tot 1599 euro voor een bankstel en is vanaf 10 maart te koop bij WestwingNow.nl. 

Beeld: Westwing
Deel dit artikel
Back to top