Beauty

Dit is het perfecte moederdagcadeau + WINNEN

Dit is het perfecte moederdagcadeau + WINNEN

Zondag 14 mei vieren wij Moederdag en zetten we onze geliefde moedertjes in het zonnetje. Op welke manier ga jij haar verwennen? Breng jij een bezoekje aan je mams, neem je haar mee brunchen of heb je iets anders bedacht om met haar te gaan doen? Daar hoort (naast een mooie bos bloemen) natuurlijk ook een cadeautje bij. Hoeft niet eens groots te zijn. Wij hebben hier een aantal perfecte cadeautjes!

Welke vrouw wordt niet blij van een mooie matte lipstick of gelakte nagels? Eén van mijn eerste herinneringen van mijn moeder is haar lipstick. Ik wilde als 3-jarig meisje dan ook dolgraag ook lipstick op mijn lippen. Ook de jaren daarna heb ik nog vaak naast de spiegel gestaan, starend naar hoe ze haar lippen bijstifte. Lichtroze of bruintinten, dat waren haar favorieten en er zaten er altijd meerdere in haar tas. Verwen je moeder op deze dag daarom met een lipstick en/of nagellak.
Dit is het perfecte moederdagcadeau + winactie

De lipsticks uit de nieuwste L'Oréal Paris Color Riche Matte Addiction collectie hebben, zoals de naam doet vermoeden, een matte finish, maar zijn superzacht. De lichtere kleuren zijn daardoor geschikt om overdag te dragen, maar een dieprode matte lipstick is ook prachtig voor een speciale gelegenheid. De lipsticks zitten in een superstylish zwarte verpakking die heerlijk zijn om vast te pakken maar er ook supermooi uit zien op je beauty plankje, het oog wil ook wat! 

Dit is het perfecte moederdagcadeau + winactie

Ook nagellak is één van de redenen waarom het zo heerlijk is om een vrouw te zijn. Gelakte nagels staan voor pure vrouwlijkheid en nagels lakken is echt een momentje voor jezelf die je juist mama gunt. De Color Riche nagellakjes zijn uniek en daardoor een extra mooi cadeautje om te geven! Waarom? De lakjes zijn geparfumeerd en ruiken daardoor superlekker, en ze verzorgen tegelijkertijd de nagels, doordat er olie in de formule zit verwerkt. Bovendien zijn de luxe flacons geïnspireerd op kostbaar kristal en daardoor te leuk om te geven!
Dit is het perfecte moederdagcadeau + winactie

Moederdag winactie

Weekend Parijs & 5x Moederdagpakket

Speciaal voor Moederdag kun je een weekend Parijs winnen via de L'Oréal Paris Facebook-pagina. Klik op de post hieronder en doe mee met de winactie. Wie weet win jij wel samen met je moeder een weekendje weg naar de stad waar het allemaal begon voor het Franse cosmeticamerk.
Omdat wij het óók leuk vinden om te verwennen geven wij 5x een moederdagpakket weg. De moederdagpakketten met een waarde van €100 bestaan uit 4x Color Riche Matte lipsticks en 4x Color Riche nagellakjes, zie hieronder. Het enige wat je hoeft te doen, is ons in een reactie onder dit artikel te vertellen waarom jij vindt dat je moeder dit pakket verdient. Waar wacht je nog op? 

Dit is het perfecte moederdagcadeau + winactie
Dit is het perfecte moederdagcadeau + winactie

 

Deel dit artikel
Back to top