Haarverzorging

Dit zijn de 11 beste kappers van Amsterdam

Dit zijn de 11 beste kappers van Amsterdam

Of je haar goed zit, kan je dag maken of breken. Om je lokken gezond én mooi te houden, is het verstandig om regelmatig een bezoekje aan de kapper te brengen. Ben je op zoek naar een goede plek om je manen onder handen te laten nemen en woon je in Amsterdam? Dan delen we graag de beste kapper in Amsterdam met je!

Wil jij jouw haar bij laten punten, laten kleuren of een heel nieuw kapsel aan laten meten: wat je wensen ook zijn, ga lekker naar de kapper. Amsterdam is de stad om met een prachtige hairdo de deur uit te lopen!

Kapper Amsterdam Zuid

1. The Building - Stadionweg 184

Op zoek naar de perfecte blow-out? Dan ben je bij The Building aan het juiste adres. Zij voorzien iedereen die dat wilt van de perfecte volumineuze coupe maar je kunt er natuurlijk ook terecht voor een gewone knipbeurt. Komt de naam The Building je bekend voor? Dat kan heel goed. Bij The Building kregen de modellen van RTL5's Curvy Supermodels nieuwe coupes aangemeten. Haar knippen kan bij The Building vanaf 67 euro, een blow kost 50 euro en haar kleuren kan vanaf 58 euro (afhankelijk van wat je precies wilt). 

2. Vaeniti - Ceintuurbaan 227

Als je een beetje bekend bent met het influencerwereldje van Nederland, dan ken je vast de naam Charlotte Charpentier wel. Als de vaste kapper van Yara Michels voorziet ze de nu voormalig hoofdredactrice van Linda Meiden regelmatig van een frisblonde coupe vol volume. Haarkleuringen zijn dan ook echt haar ding. Gelukkig kun je ook als niet influencer terecht bij Charlotte of één van haar getalenteerde collega's. Dames worden geknipt voor 61 euro en je haar laten kleuren kan vanaf 59 euro. 

3. Bubblekid - Ferdinand Bolstraat 145

Houd jij van funky gekleurd haar én wil je de perfecte cut? Dan ben je bij Bubblekid aan het goede adres. Tijdens de knipbeurt word je voorzien van een lekker kopje koffie en draait er chille muziek op de achtergrond. Dames worden geknipt voor 51 euro (kort haar) of 57 euro (lang haar). Je manen worden van een fris kleurtje voorzien vanaf 50 euro. 

Kapper Amsterdam Centrum

4. Mogeen - Vijzelgracht 31

Bij Mogeen weet je gewoon dat je blij de deur uitgaat. Oprichtster Hester Wernert - Rijn heeft allerlei kappersprijzen in de wacht gesleept en ook haar collega kappers bij Mogeen doen supergoed hun werk (weten wij uit ervaring). De salon is te vinden vlakbij Weteringscircuit en heeft een industriële uitstraling. Ook leuk: bij de salon kun je de producten van Authentic Beauty Concept kopen, een merk dat mede door Hester werd opgezet. De prijs van een knipbeurt bij Mogeen verschilt per stylist: vanaf 61 euro worden je lokken geknipt door een junior stylist in het model wat jij voor ogen hebt. De prijs loopt op tot 125 euro voor een creative director. Nieuw kleurtje? De prijzen hiervoor beginnen bij 60 euro.  

5. Lysandro Cicilia - Reguliersgracht 95

Als je de reviews leest over Lusandro Cicilia dan moet het wel één van de beste kapperss zijn van Amsterdam. De haarstylisten nemen echt de tijd voor je en zijn goed op de hoogte van de trends op het gebied van haar van dit moment. Het haar van dames wordt geknipt vanaf 67 euro. Als je een kleurtje wilt, dan starten de prijzen bij 78,50 euro. 

Kapper Amsterdam Oost

6. Draagbaar - Sumatrastraat 54

Op zoek naar een coole kapper waar ze gespecialiseerd zijn in het doen van bijzondere kleuringen? Dan zit je bij Draagbaar goed. Bij Draagbaar kun je niet alleen je haar laten doen, het is ook een concept store waar telkens wisselende dingen te zien zijn. Van kleding tot kunst: Draagbaar aan de Sumatrastraat is sowieso een bezoekje waard. Bij Draagbaar kun jij jouw haren laten knippen vanaf 54 euro. Kleuren is vanaf 56 euro. 

7. Saskia Galloway - Wittenburgergracht 265A

Deze kapster met flink wat ervaring is te vinden op de Oostelijke Eilanden in Amsterdam en heeft een vaste klantenkring. Saskia doet haar best om een groene salon te zijn en is gespecialiseerd in haarkleuringen. Heb haar of hoofdhuid met complicaties? Ook hiermee kan Galloway overweg. Knippen en föhnen heeft bij Saskia Galloway een prijskaartje van 45 euro. Een haarkleuring kun je krijgen vanaf 65 euro. 

Kapper Amsterdam West

8. Geknipte Bonen - De Clerqstraat 73HS

Een goede knipbeurt onder het genot van een écht heerlijk kopje koffie? Dat zien wij wel zitten en wij zijn niet de enige. De reviews van deze kapper liegen er niet om en daarom een terechte notering in het lijstje van beste kappers in Amsterdam. Vrouwen met kort haar worden geknipt voor 48,50 euro en met lang haar gaat het je 56 euro kosten. De prijzen voor haarkleurigen starten bij 59,95 euro. 

9. The Parlour by Joyce - Bilderdijkstraat 198

Deze kapper, die te vinden is op de Amsterdamse Kinkerstraat, wordt gerund door Joyce en zij is gespecialiseerd in krullen. Sterker nog: er zijn klanten die alleen aan haar hun manen toevertrouwen. Ben je op zoek naar een leuke salon in Amsterdam West waar je tevreden naar buiten loopt? Dan moet je bij The Parlour zijn. Dames kunnen bij The Parlour terecht voor een was-, knip- en föhnbeurt voor 42,50 euro. Kleuren is vanaf 45 euro. 

Kapper Amsterdam Noord

10. Team Kappers - Waterlandplein 263

Eerlijk is eerlijk: écht goede kappers vinden in Amsterdam Noord is een lastige opgave. Eén plek waar je sowieso goed terecht kunt, is Team Kappers. De vertrouwde keten staat garant voor een bepaalde kwaliteit. Je haar wordt bij Team Kappers geknipt voor een prijskaartje vanaf 29 euro. Een nieuwe basiskleur kan vanaf 42,50 euro. 

11. Cosmo Hairstyling - Buikslotermeerplein 170

Net als Team Kappers, is Cosmo een vertrouwde keten. Met kappers over heel Amsterdam is er ook eentje in Amsterdam Noord te vinden. Kort haar wordt geknipt vanaf 46,50 euro. Je kunt je uitgroei laten behandelen vanaf 41,50 euro, dat is een prima prijs voor een kapper. Amsterdam, Rotterdam, Den Haag zijn maar een paar steden waar Cosmo te vinden is want ze zijn al jarenlang landelijk vertegenwoordigd.

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top