Nagellak

Dankzij deze lakjes hoef je niet meer naar de salon

Dankzij deze lakjes hoef je niet meer naar de salon

Je kent het vast wel: nagel issues. Het goede nieuws, you're not alone. Want 71% van de vrouwen heeft last van nagelproblemen. Van super broze nagels waar niets meer mee te bezeilen valt tot gelige nagels die volledig verkleurd zijn door het vele gebruik van nagellak. Knap lastig, want wat doe je er aan? Onze eerste ingeving is naar de salon rennen en om advies vragen. Maar dat hoeft niet meer!

L'Oréal Paris lanceert namelijk een manicure lijn, de Color Riche La Manicure a L'Huile, én een gel top coat speciaal voor al jouw nagelproblemen. Bijzonder aan deze lijn is dat het de eerste nagelverzorgingsrange is op basis van natuurlijke ingrediënten. Hij bevat dus geen chemische toevoegingen (zoals formaldehyde en tolueen) die sommige andere nagellakjes wel bevatten. Vanaf nu kun je dus zelf thuis jouw nagelproblemen - op een verantwoorden manier - oplossen. En om je een handje te helpen zetten wij vandaag al die nagel issues en bijbehorende oplossingen op een rij!

loreal verzorgende nagellak
 

1. Nagels die beschadigd zijn

Spot je wel eens horizontale ribbels op je nagels? Dat komt doordat de groei van je nagel tijdelijk is verstoord. Waarschijnlijk heb je een tekort aan kalk. Een tijdje smeren met de  Fortifying Ylang Ylang van L'Oréal Paris kan helpen. Deze nagellak op basis van Ylang-Ylang olie, versterkt je nagels door middel van een calcium boost. En vergeet ook niet extra vitaminen te slikken.

2. Nagels die heel langzaam groeien

Willen jouw nagels maar niet groeien? Dan is de Growing Camelia jouw wondermiddel. De lak bevat olie van de Camelia bloem, die zorgt voor een groeispurt, je nagels glad maakt en beschermt. There you go! Oh, en pak ook af en toe een zonnetje mee, want vitamine D zorgt ervoor dat je nagels sneller groeien.

nagellak

3. Nagels die splijten

Kun je laagjes van je nagelplaat afscheuren? Dan heb je waarschijnlijk last van droge, splijtende nagels. En je bent niet de enige, want splijtende nagels (23%) zijn, na brekende nagels (42%), het grootste nagelprobleem bij vrouwen. De oplossing? Goede hydratatie! Dat kan met een handcrème of een olie voor je nagelriemen, maar wat eigenlijk nog veel handiger is: de All-in-One Base & Top Coat. Deze lak, op basis van rozenolie, houdt niet alleen je nagels in goede conditie, maar beschermt ze ook tegen verkleuren. 

rose oil

4. Nagels die dof zijn

Kunnen je nagels wel wat glans gebruiken? Dan is de Gel Ultime Top Coat voortaan jouw beste vriend. Dankzij deze geweldige gellak blijft je nagellak niet alleen heel lang zitten, maar hij geeft je nagels ook een geweldige glans én, nu komen de fijne bijkomstigheden, hij beschermt en verhardt je nagels ook nog eens.

5. Nagels die snel breken

Gezonde nagels beginnen bij gezonde nagelriemen. Breken je nagels snel? Dan zul je de huid rondom je nagels goed moeten verzorgen. De Nourishing Argan nagelriemolie van L'Oréal heeft een basis van argan olie en geeft je nagels een voedende vitamine boost. Iedere dag even inmasseren en you're good to go!

6. Nagels die verkleurd zijn

Iedere vrouw die haar nagels vaak met donkere of felle kleuren lakt heeft dit wel eens meegemaakt: verkleurde nagels. Hoe goed je ook boent met je nagellakremover, je nagels blijven vaak wat gelig of oranje. Wat kun je eraan doen? Dat is heel simpel, een base coat gebruiken! De Whitening Lavender bevat lavendelolie die je nagels witter en helderder maakt en je nagels ook nog eens beschermt tegen je volgende lakje...

peppermint

7. Nagels die broos zijn

Na brekende en splijtende nagels zijn broze nagels (22%) bij veel vrouwen ook een groot probleem. Broze nagels ontstaan zowel door externe als interne factoren. Zo kunnen veel blootstelling aan water en schoonmaakmiddelen ervoor zorgen dat je nagels broos zijn, maar ook te weinig slaap en een te kort aan goede voeding en vitaminen. Regelmatig smeren met de Strengthening Peppermint kan uitkomst bieden. Deze voedende nagellak bevat pepermuntblaadjes die je nagels versterken en beschermen.

la manicure loreal

Wat is voor jou de beste oplossing voor je nagelproblemen?

Let op: de Nourishing Argan, de Whitening Lavender en de Strengthening Peppermint zijn alleen online en in geselecteerde Etos filialen verkrijgbaar. 

 

Deel dit artikel
Back to top