Beauty

Monthly beauty favorites: juli

Monthly beauty favorites: juli

Op de Trend Alert redactie signaleren we niet alleen de laatste make-up trends, maar we testen ook regelmatig een nieuwe lipstick, een lekker lakje of een opvallende eyeliner. Welke producten wij het allerfijnste vinden? Bekijk hieronder onze beauty favorites van de maand juli.

Daphne's Darling

"Ik probeer mijn haar zo min mogelijk te wassen, maar áls ik het was, maximaal twee keer per week, dan doe ik dat met de Coriander Strength Source shampoo uit de Botanicals lijn van L’Oréal Paris. Deze shampoo is er speciaal voor fijn haar en dat heb ik! Fijn, maar (gelukkig) veel en dat wil ik graag zo houden. Wat ik zo lekker vind aan deze shampoo? Het bevat geen siliconen en parabenen. Waar ik hier vroeger niet bij stilstond, vind ik dit tegenwoordig wel een stuk belangrijker. Ik ben bewuster gaan leven en dan is dit zo’n fijn product. Ten tweede: de verpakking! Ik houd van pompjes, want ze zijn zo handig in gebruik. Als laatste: de geur! Wat een heerlijke frisse geur!"

botanicals shampoobotanicals shampoo

Floor's Favorite

"Mijn wenkbrauwen zijn het belangrijkste onderdeel van mijn beauty routine. Ik voel me veel beter als mijn wenkbrauwen zijn bijgetekend en goed in model zitten. Daarvoor gebruik ik sindskort de transparante Brow Artist Plumper van L'Oréal Paris, hiermee borstel ik mijn wenkbrauwen nadat ik ze heb bijgetekend. Dit zorgt ervoor dat mijn wenkbrauwen de hele dag mooi in model blijven zitten en ik kan niet meer zonder!"  

brow artistbrow plumper

Marlien's Musthave

"Ik hou van poederkleuren! Niet alleen in mijn kleding, maar ook in mijn make-up en nagellak. Van een peachy oogschaduw en een zachtroze lip tot een nudekleurig lakje. Mijn laatste obsessie is de Café de Nuit nagellak van L'Oréal. Deze ultieme nudetint past bij bijna iedere outfit én doet je handen bruiner lijken. Pluspunt!"

nagellaknagellak nude

Esther's Essential

"Wanneer ik 's ochtends mijn lipkleur aanbreng hoop ik dat deze de hele dag blijft zitten. Met de Lip Paint hoef ik me daar geen zorgen over te maken. Soms past een lipstickkleur net niet bij mijn huid. Dan vind ik hem te licht of te donker. Hier heb ik de perfecte oplossing voor: mix it! Door de kleuren Stripped Brown en Off-White te mixen ontstaat een warme tint die perfect bij mijn huid past. Blend je ze minder door elkaar dan creeër je een ombre lip!"

favorites of the monthlip paint

Deel dit artikel
Back to top