Beauty

Dit is de lipliner die je nooit op je lippen moet smeren

Een Lipliner kan op twee manieren worden aangebracht. Je kan het product over je hele lippen aanbrengen voor een zachte en subtiele lip tint. Maar je kunt het voornamelijk om je liplijn aanbrengen voor een beter size effect aà la Kylie Jenner. Het nagellak merk ‘Floss Gloss’ komt met een confusing product op de markt, namelijk een lipliner die je nooit op je lippen moet smeren. Say what?!

De beautyindustrie wordt steeds creatiever. Eerst introduceerde Kentucky Fried Chicken een nagellak met een ‘kip’ smaakje, daarna volgde een nagellak die heel feestelijk naar prosecco ruikt en smaakt. Nu is er dan weer een nieuwe creatie op de markt gebracht. Een nagellak met de naam lipliner en die dus absoluut niet verward dient te worden met 'echte' lipliner!

De ‘lipliner’ van Floss Gloss blijkt namelijk helemaal geen lip product te zijn, maar gewoon een nagellak. Het bedrijf creëerde een nude/rose nagellak geïnspireerd op een lipliner kleur. Vandaar de naam ‘lipliner’. Het motto van Floss Gloss is dan ook: “match your tips to your lips.” Hoewel de beelden doen vermoeden dat je het product wel degelijk op de lippen kunt aanbrengen is niks minder waar. Geheel volgens klassieke wijze op de nagels lakken is natuurlijk wel helemaal veilig en laten we eerlijk zijn, het is wel een te gek kleurtje!         

Beeld: Floss Gloss  

Deel dit artikel
Back to top