Beauty

Monthly beauty favorites: juni

Monthly beauty favorites: juni

Op de Trend Alert redactie signaleren we niet alleen de laatste make-up trends, maar we testen ook regelmatig een nieuwe lipstick, een lekker lakje of een opvallende eyeliner. Welke producten wij het allerfijnste vinden? Bekijk hieronder onze beauty favorites van de maand juni.

Daphne's Darling

"Een paar likjes mascara en op z'n tijd een eyeliner wanneer ik ga stappen of er zin in heb, dat is eigenijk het enige wat ik op mijn ogen deed. Maar sinds de comeback van de oogschaduw is het bij mij ook wel gaan kriebelen en ben ik gaan experimenteren. Vooral roze- en koraaltinten vind ik mooi in de lente en zomer! Ik gebruik graag de Eyepaint uit de Infallible lijn in de kleur 'Irresistible Rose', dit is een soort vloeibare oogschaduw met een metallic finish. Om het echt mooi te blenden dep ik met mijn vingers en combineer ik hem met meerdere kleuren oogschaduw."
 

eye paint irresisteble roseeye paint loreal

Floor's Favorite

"De Color Sensational lipstick draag ik altijd bij me. Ik ben een fan van hele kleine tasjes, maar deze lipstick zit er altijd in! De 930 is een nude lipstick die bij iedere outfit past (zelfs als je roze haar hebt)! En of ik nu een avondje uitga of een hele dag op kantoor zit, dit is mijn favoriete lipstickkleur voor iedere gelegenheid. Droge lippen? Daar heb ik een hekel aan, en daar heb ik met deze lipstick dus nooit last van!"

lipstick maybellinenude lipstick

Marlien's Musthave

"Vroeger droeg ik dagelijks eyeliner, maar sinds de no make-up look populair werd heb ik geen eyeliner meer gedragen. Scheelde een hoop werk in de ochtend! Toen ik las over de space eyeliner trend ben ik toch weer met eyeliner aan het experimenteren gegaan en tegenwoordig word ik weer helemaal blij van een goede eyeliner look. Ik gebruik het niet dagelijks, maar voor een feestje vind ik het erg tof! Mijn favoriet op het moment is de Infallible Gel Crayon van L'Oréal Paris."

eyeliner favoriteeyeliner loreal crayon

Esther's Essential

"Dit mooie zomerse nagellakkleurtje is een echte essential voor mij. Je komt mij bijna nooit tegen zonder een likje lak op mijn nagels. Dat geeft namelijk net een extra beetje verzorging. De kleur 'backseat besties' van essie past helemaal in mijn rijtje. ik hou namelijk van felle kleuren en vooral van roze. Een lakje op mijn nagels maakt mijn zomerse look helemaal compleet. Deze girly en flirty lak droogt ook nog eens snel op. Ik ben altijd in een hurry en daarom is dit perfect voor mij zodat ik toch met gelakte nagels de deur uit kan."

backseat besties essie

backsies besties essie

 

Wat is jouw beauty favorite op het moment?

 

 

Deel dit artikel
Back to top