Beauty

Wait what? Matthew McConaughey heeft al járen hetzelfde permanent

Matthew McConaughey verwierf faam door zijn rol in de film Dazed and Confused, maar menig filmliefhebber zal hem herkennen als de womanizer Ben Barry in de film How to Lose a Guy in 10 Days of als Ron Woodroof in de tranentrekker Dallas Buyers Club. Hoewel we Matthew bewonderen om zijn acteerskills, adoreren we zijn mooie, golvende, bruine lokken. Maar wat blijkt nu: dit is helemaal niet zijn echte haar.

De Oscarwinnaar weet als geen ander wat het effect van een permanentje kan zijn op zijn haar. Het krullende haar van Matthew is te danken aan een zeer krachtige permanent dat hij op zijn vijftiende nam "I remember in '85 I got the perm. I think my hair was straight before I got the perm, and I don't think it's ever gone back to being straight since I got the perm," ontulde de acteur aan Entertainment Tonight. Euhm, we weten niet zeker of zijn haar krullend bleef door de permanent, maar wie zijn wij om Matthew's theorie in twijfel te trekken?

Matthew is op dit moment bezig met het promoten van zijn nieuwste film Gold, waarin hij de zakenman Kenny Wells speelt die op zoek is naar goud. Voor de rol onderging Matthew een behoorlijke transformatie en ruilde hij zijn strakke lijf in voor een bierbuik en schoor hij zijn haar af. Gelukkig heeft de acteur zijn volle haardos inmiddels weer helemaal terug. 

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top