Haarverzorging

Dit moet iedere vrouw met kort haar weten

Dit moet iedere vrouw met kort haar weten

Al eerder vertelden we je dat de haarstijl van 2017 een korte coupe is. Heb jij (net zoals ik) de schaar in je haar laten zetten of ben je dit nog van plan? Kort haar heeft zijn voor- en nadelen. De waarheden over short hair die je moet accepteren lees je hier. 

 

1. Sexy short hair

Veel vrouwen denken dat lang haar gekoppeld is aan vrouwelijkheid, maar niets is minder waar. Een korte coupe is nu meer dan ooit mega hot en geeft een zelfverzekerde, stoere uitstraling. Daarnaast toon je ook een beetje lef door eens in de zoveel tijd van hairlook te veranderen.

 

2. Je moet vaker naar de kapper

Toen je met lang haar nog twee keer per jaar naar de kapper kon gaan, moet je met kort haar wat vaker een bezoekje aan de kapper brengen. 1-2 cm extra haar kunnen namelijk bij een korte coupe al veel verschil maken.

 

3. Korter haar wordt sneller vet

Je moet je haar dus wat vaker wassen, maar aan de andere kant hoef je met korter haar ook minder haarverzorgingsproducten te gebruiken. Switch up your routine!

 

4. Minder moeite

Het is dan wel vervelend dat je vaker naar de kapper moet gaan, het is iedere dag wel makkelijker om je haar te stijlen. Laat de föhn maar in de kast liggen, want je haar is binnen no time droog.

 

5. Je haar is minder warm en zwaar

Dit klinkt wel heel erg praktisch, but it's true! 

 

Ga jij voor short hair? Laat het ons weten!

 

Beeld: Instagram @Lucyhale

Deel dit artikel
Back to top