Face & Sculpting

Waarom een liquid highlighter onmisbaar is

Waarom een liquid highlighter onmisbaar is

Als je het ons vraagt, dan is highlighter één van onze favorieten producten, zo niet de favoriet, van het moment. Het geeft je gezicht een prachtige glow die direct wordt opgemerkt door anderen. Complimentjes als "Wat ziet je huid er goed uit!" vliegen je om de oren. Allemaal dankzij de (liquid) highlighter!

Wat je eigenlijk wilt bereiken met een highlighter, is dat je het niet ziet zitten, maar dat het wel zorgt voor een prachtige stralende huid zodra het licht erop valt. Je wil voorkomen dat je precies kunt zien wáár het is aangebracht: het effect moet zo natuurlijk mogelijk zijn. Met een liquid highlighter krijg je het allermooiste resultaat. Hoe? Dat gaan we jou vertellen. Waarom een liquid highlighter onmisbaar is in jouw beautyroutine


Zo zorg je ervoor dat een liquid highlighter jouw huid nog mooier maakt:

1. Vloeibaar

Go liquid! Vloeibare highlighter blendt namelijk nóg mooier met jouw huid, wat zorgt voor een optimale natural glow. Tip: meng een druppel met je foundation voor een subtiele glowy skin.

 

2. where to glow

Breng de liquid highlighter aan op plaatsen die van nature ook licht vangen, zoals de jukbenen, onder de wenkbrauwen of in het midden van je voorhoofd. Daarnaast kun je ook een beetje op de brug van je neus en boven je bovenlip aanbrengen.

3. ROUTINE

Je zou misschien denken dat highlighter de laatste stap in je make-uproutine is, maar de volgorde van aanbrengen heeft vooral te maken met de substantie van de producten. Een vloeibare highlighter gebruik je over andere vloeibare make-up, zoals een foundation. Gebruik daarna pas make-up in poedervorm zoals blush of gezichtspoeder, anders gaat het vlekken!

Waarom een liquid highlighter onmisbaar is in jouw beautyroutine

4. Blenden

Breng de highlighter aan met een kwast of met je vingers. “Klop” de highlighter met je vingers op je gezicht, zodat het goed in de huid blend. Zo zorg je ervoor dat het onderdeel wordt van jouw basis-makeup en niet óp de huid ligt.

5. de juiste kleur

De nieuwe liquid highlighter van L’Oréal Paris True Match is door haar universele kleur geschikt voor alle huidtypen. De hybride pigmenten passen zich namelijk aan aan elke ondertoon: warm, neutraal of koel, waardoor de highlighter op elke huidskleur een natuurlijke verhelderende gloed geeft. 

 

Tip: Wil je graag een highlighter gebruiken, maar zo subtiel mogelijk? Breng dan de liquid highlighter als primer aan op je jukbeenderen vóór het aanbrengen van je foundation. Zo krijg je een hele natuurlijke glans die de hele dag blijft zitten!

Waarom een liquid highlighter onmisbaar is in jouw beautyroutine

Ga jij de True Match liquid highlighter proberen?

Deel dit artikel
Back to top