Face & Sculpting

Sunkissed Strobing is hét nieuwe contouren

Sunkissed Strobing is hét nieuwe contouren

Picture this…het is zomer (ein-de-lijk), je hebt flink wat dagen in het zonnetje doorgebracht en je hebt een Summer glow all over! Natuurlijk wil je deze look zo lang mogelijk vasthouden. Welkom in de wondere wereld van Sunkissed Strobing; dé techniek waarmee je dit voor elkaar krijgt en je jouw zomerlook zelfs versterkt.

Sunkissed Strobing

Wij voorspellen dat Sunkissed Strobing één van de grootste zomertrends wordt om je zomerse gloed vast te houden en te versterken. Het fenomeen contouren is je vast niet onbekend, strobing is het bekende zusje en een subtielere variant hiervan. Laten we stellen dat Sunkissed Strobing het nichtje is die tijdens het zomerseizoen op bezoek komt. 

Net als bij het ‘gewone stroben’ wordt bij Sunkissed Strobing licht gebruikt om de natuurlijke schoonheid te benadrukken. Zo wordt door middel van lichte tinten bepaalde plekken op het gezicht ge-highlight. Het kleine verschil is dat er ook een beetje bronzer gebruikt wordt om het gezicht subtiel te contouren. 

How to?

1. Breng een transparante basismake-up aan. (misschien ziet je huid er al supergoed uit en kun je deze stap overslaan.)

2. Vervolgens breng je op de randen van het gezicht - tegen de haargrens aan - en onder je kin een bronzer aan. 

3. Ook nét onder de jukbeenderen breng je wat bronzer aan. Begin ter hoogte van de oren en eindig ietsje verder dan halverwege de wangen, op het punt dat je bijna bij de mond bent. 

4. Breng hierna daar waar je natuurlijke lichtval op het gezicht hebt een highlighter aan. Over het algemeen zijn dit de jukbeenderen, je neusbrug plus het puntje van je neus, je kin, je voorhoofd (tussen de wenkbrauwen in en dan ietwat omhoog), onder je wenkbrauw en op het cupidoboogje boven je lip

5. Nummer vijf is geen must, maar mocht je nog tijd over hebben, of extra uit willen pakken; breng een oogschaduw aan voor een opvallendere oogopslag. Het The Blushed Nudes oogschaduwpalet van Maybelline New York bevat kleurtjes die perfect zijn voor jouw Summer look.

6. Eindig met een setting spray zodat je de hele dag en avond plezier van hebt van jouw make-up.  

*Let op: Vermijd matte producten, hiermee doe je je zomergloed teniet.

Make-up products

Een fijn make-upproduct om de sunkissed strobing techniek mee uit te voeren is de Bricks Bronzer van Maybelline New York, een bronzing palette bestaande uit een bronzer en verschillende tinten highlighter voor een natuurlijke glow. Een fijn all-in-one product, ook perfect voor als je on-the-go bent. Meer heb je in principe niet nodig om je zomerkoppie te enhancen. Fijn detail; de Bricks Bronzer is verkrijgbaar in een palletje speciaal voor blondines en één voor brunettes. Chill toch?

Sunkissed Strobing is hét nieuwe contouren
Bricks Bonzer - 02 Brunettes
 

GA JIJ DE SUNKISSED STROBING TECHNIEK OOK UITPROBEREN?

Beeld: Instagram, The Edit, TrendAlert
Deel dit artikel
Back to top