Face & Sculpting

5 plekken waar je óók concealer zou moeten aanbrengen

5 plekken waar je óók concealer zou moeten aanbrengen

Concealer is hét wondermiddel als het ’t wegwerken van de wallen of kleine onzuiverheden aangaat. Maar concealer kan veel meer dan dat! Wist je dat er nog veel meer plekken zijn waar je geen concealer gebruikt maar het eigenlijk wel zou moeten gebruiken? Wij zetten ze voor je op een rijtje. 

Slechts een paar keer deppen met concealer op plekken waar je het misschien niet zo snel zou aanbrengen, kan een wereld van verschil zijn en voor een heuze transformatie zorgen. Try it!
 

Buitenste ooghoeken

Breng concealer aan van de buitenste ooghoek tot aan het wenkbrauwbot. Dit geeft het effect van een wakkere blik, ookal ben je het misschien nog niet helemaal ;).

Rond je neus

Dit is een truc waar je ons dankbaar voor gaat zijn: dep wat concealer rond je neusvleugels en op de neusmondplooi, die vooral zichtbaar worden wanneer je lacht. Het maakt de lijnen zachter en licht het geheel wat op, wat eigenlijk werkt als een real life filter. Probeer maar! 

Op je oogleden

Breng wat concealer aan op jouw oogleden op de dagen dat je geen make-up draagt. Dit verdoezeld kleuren en tonen die ervoor zorgen dat je er moe uitziet. Oogleden zijn dun en vaak (helaas) niet egaal. Het antwoord: concealer. Eindig met een losse poeder. 

Op de jukbeenderen

Wist je dat een creamy concealer ook heel goed als highlighter kan fungeren? Als je in de zomer een lekker teintje hebt, gebruik dan de concealer die je in de winter gebruikt en dus nu te licht is voor je. 

Op je borst

Wees niet bang om concealer op de decolleté aan te brengen. Ook hier kunnen vlekjes en plekjes zitten die je wilt camoufleren. Houd er wel rekening mee dat je waarschijnlijk een andere kleur nodig hebt!


Breng jij je concealer op de juiste manier aan? Let erop dat je concealer altijd in je huid drukt en niet smeert. Maak een drukkende, deppende beweging met je vingertop(pen). 
 

Waar gebruik jij je concealer voor? 

Deel dit artikel
Back to top