Beauty

11x office essentials

11x office essentials

Wij working girls spenderen heel wat uurtjes van de dag op kantoor. We maken het onszelf natuurlijk het liefst zo comfy mogelijk tijdens het werken. Hieronder vind je 11 items die jouw werkdag een stuk prettiger maken, én - fijne bijkomstigheid - je wordt er ook nog eens productiever van!

1. Post-it’s

Post-it’s zijn sowieso handig om snel iets op te noteren. Kies voor een minder standaard variant dan de gele rechttoe rechtaan vierkante versie. Je collega’s vinden het dan ook altijd leuk om een terugbelnotitie van jou te ontvangen op deze gezellige papiertjes.


3x Post-it heart €26.95

2. Lipbalm

Niemand vindt droge lippen fijn, daarom is lipbalm is een musthave tijdens een werkdag. De Baby Balm van Maybelline is perfect om jezelf tussendoor even een quick touch-up te geven. Dit product geeft behalve een subtiele kleur op de lippen ook een perfecte blos op de wangen.


Maybelline Baby Lip & Cheek €5.99

3. Thee

Voldoende hydratatie door de dag heen is eigenlijk van levensbelang. Je huid ziet er hierdoor beter uit en - niet geheel onbelangrijk - de adem blijft lekker fris omdat de vermenigvuldigen van slechte bacteriën tegen wordt gegaan. Een fijne manier om veel vocht binnen te krijgen; thee drinken! Neem je eigen zakjes mee waarvan je zeker weet dat je de smaken kunt waarderen.

4. Leuke mok

Over thee drinken gesproken; neem je eigen mok mee en tover dit om tot je kantoorkopje. Wellicht eentje met een leuke quote to get you true the day. Kies bij voorkeur voor een groot formaat, zo krijg je per theeronde extra veel vocht binnen.

5. Spiegeltje

Deze behoeft niet veel uitleg. Tussendoor even kijken of alles nog goed zit, dat is gewoon fijn. Altijd ook handig om na het lunchen even de tanden te controleren. Stel je voor dat je de hele dag met dat zwarte-peperkorreltje tussen je tanden rondloopt? Maar we hopen natuurlijk wel dat je collega’s je hierop attenderen!

6. HandcrÈme

Door het wassen van de handen na de toiletbezoeken - of gewoon überhaupt - kunnen ze uitdrogen. Handig om daarom altijd een handcrème op je bureau of in je handtas te hebben. Door regelmatig te smeren voorkom je ook huidveroudering.

7. Plantjes

Leuk je werkplek op met plantjes. Een beetje groen bevordert de productiviteit en bovendien geven de planten zuurstof af. Tip: kies voor een vetplant. Deze variant heeft weinig zorg nodig.

8. Headphones

Soms wil je gewoon even in ‘je zone’, zodat je lekker door kunt werken. Muziek luisteren is hiervoor één van onze favoriete bezigheden om dit te kunnen doen. En wat heb je daarvoor nodig? Juist, een paar coole headphones! Met een leuke koptelefoon maak je ook meteen een fashion statement.


Frends Layla Rose Oil €169

9. Elastiekje

Even je haar uit je gezicht; elastiekjes zijn gewoon de ultieme essentials! Behalve je lokken in toom houden kun je met elastiekjes ook je kabeltjes bij elkaar houden door ze hiermee vast te maken. Bijvoorbeeld de draden van je koptelefoon en oplader(s).

10. Tissues

Handig om bij je te hebben als er geen rolletje toiletpapier meer op kantoor te bekennen is, of om je handen tijdens de lunch mee af te vegen…of je neus snuiten...of... Kortom; tissues bij de hand hebben is altijd super praktisch.

11. Snoepjes

Oké, deze is een beetje tricky, helemaal als je aan het diëten bent. Maar één snoepje moet kunnen toch? Collega’s komen ook altijd langs voor een babbeltje als jij een snoeppot op je bureau hebt staan.

Wat is jouw ultieme office essential?

Meer lezen?
BEWEZEN: hardlopen is niet altijd goed voor je
Irina Shay is plastic fantastic voor interview
Deze mascara geeft het effect van valse wimpers!

Deel dit artikel
Back to top