Nagellak

MUSTHAVE: deze nagellak verzorgt én ruikt superlekker

MUSTHAVE: deze nagellak verzorgt én ruikt superlekker

Als er één beautyproduct is waar we er nooit genoeg van kunnen hebben, is het wel nagellak. We lakken met alle liefde wekelijks (of dagelijks) onze nagels om ze af te stemmen op een outfit of gelegenheid. Maar als we één nadeel zouden mogen noemen aan het nagels lakken, dan is het wel de geur. En daar heeft L'Oréal Paris nu dé oplossing voor. 

Geparfumeerd

Color Riche heeft nu namelijk een geparfumeerde nagellak. Zodra de nagellak begint de drogen komt een heerlijke geur van rozen vrij, die je vast en zeker herkent van de Color Riche lipstick. Maar dat is niet het enige voordeel van de nieuwe Color Riche oil-infused nagellak...

Oil-infused

De naam zegt het al; in de nagellakformule zijn oliën verwerkt voor een extra verzorgende werking. Wij zeggen al langer dat we meer olie in de beautyroutine moeten gaan gebruiken. Olie in haarproducten, olie in gezichtsverzorging, olie in lipproducten en nu ook olie in nagellak! Dankzij micro-oliën is de nagellak verzorgend en extra glanzend.

L'Oréal Paris Global Color Designer Eva Yean vertelt over de innovatieve nagellak: 

“De laatste tijd kwam er al meer vraag naar nagellakken die zowel een sterke kleurdekking geven maar ook een verzorgende werking hebben. Na jaren research is het eindelijk gelukt: L’Oréal Paris introduceert nu haar eerste nagellak waarin olie verwerkt is, die tegelijkertijd ook een krachtige, glanzende kleurdekking geeft.”

Classy bottle

Als laatste zijn de glazen flesjes echte showstelers! De flacons hebben een chic mozaïek design, geïnspireerd op kostbaar kristal, die prachtig staan op jouw beautyplankje!. Het luxe design - zelfs het kwaststeeltje is elegant - is een ode aan de goede smaak van een Parisienne en haar oog voor details. 

 

MUSTHAVE: deze nagellak verzorgt én stinkt niet

FACT:

het kwastje bevat 440 haartjes.
De ronde vorm is wijder dan voorheen
zodat er maar één kwaststreek
nodig is voor een perfecte, egale dekking. 

 

Color collection

Er zijn 12 tinten, dé it-colors van dit moment, van parelmoer wit tot chic muisgrijs, van verschillende tinten rood en roze maar ook zilver en blauw of zachte pastellen. Er is dus een matching kleur voor elke gelegenheid! De nagellak heeft een sterke kleurintensiteit door toevoeging van pigmenten en daardoor een snelle en perfecte dekking: één kwaststreek is genoeg. Bovendien droogt de nagellak direct en de geltextuur zorgt voor een extra gladde finish en extra sterke hold. Je vindt de Color Riche Oil-Infused nagellak voor €8,99 in de drogist en online. 

 

MUSTHAVE: Deze met olie verrijkte nagellak stinkt niet MUSTHAVE: Deze met olie verrijkte nagellak stinkt niet

Wij hebben nu al een favoriet, namelijk de 220 Dimanche Après-midi. Deze pastelroze nagellak is een perfect lentekleurtje. 

Voor welke kleur ga jij? Hieronder zie je de 12 kleuren en je kunt ze ook gelijk shoppen! 

Deel dit artikel
Back to top