Fashion

A pop of color tijdens New York Fashion Week

A pop of color tijdens New York Fashion Week

De afgelopen week stond geheel in het teken van New York Fashion Week. Het was de eerste Fashion Week in het rijtje van de grote vier. We smullen van de nieuwste designercollecties voor autumn/winter 2015, maar daarnaast weten de streetstyle looks van het modevolk ons ook altijd te boeien. 
 

Bezoekers van NYFW - modepers, bloggers, artiesten en modellen - zijn zich altijd erg bewust van alle camera's en zetten hun beste beentje voor om in hun mooiste outfit voor de dag te komen. Want vastgelegd worden door de streetstyle fotografen is de beste reclame voor jezelf. Het is ijskoud in New York maar dat mag de pret niet drukken. Een echte fashion die-hard laat zich niet klein krijgen door een paar sneeuwvlokjes. Aan hun gezichtjes is de kou wel een beetje af te lezen. Niet iedereen kijkt even blij, maar prachtig zijn ze zeker!

Streetstyle: New York Fashion Week AW15

Wij spotten een aantal heerlijke furry looks, ideaal voor het koude weer. Ook zagen we veel winter-wit en wordt de crossover naar het volgende seizoen, de lente, al gemaakt. Laat je inspireren door de outfits van de bezoekers van New York Fashion Week.

 

?Streetstyle: New York Fashion Week AW15 Streetstyle: New York Fashion Week AW15

Streetstyle: New York Fashion Week AW15

Streetstyle: New York Fashion Week AW15 Streetstyle: New York Fashion Week AW15

Streetstyle: New York Fashion Week AW15

Streetstyle: New York Fashion Week AW15 Streetstyle: New York Fashion Week AW15

 
Streetstyle: New York Fashion Week AW15

 

Lips & Nails

Wat ons opvalt aan de streetstylebeelden is dat knallende kleuren op de lippen en nagels populair blijven. Een look is niet af zonder sprekende lippen of showstelende nagels. Op nummer één staat nog steeds de klassieke rode lip, waarmee je eigenlijk altijd goed zit en die iedereen goed staat. De uitdaging is om de juiste tint rood te vinden voor de kleur van jouw huid en lippen. Van wijnrood(dieprode kleur met paarstinten) tot koraalrood(dit gaat meer richting roze) of oranjerood(knallend met een oranje ondertoon). Daarna volgt een mooie donkere plum en een lichte nude/roze. 

 

A pop of color tijdens New York Fashion WeekDe kleur van de nagellak kan hierop worden ingespeeld, maar dit is zeker geen verplichting. Want rode nagels en roze lippen zijn bijvoorbeeld de perfecte mismatch. Ondanks de kou worden handen niet verstopt in handschoenen en zien we kleuren van zwart en rood tot pastelblauw.  
 

 

 

Beeld: Getty / Thinkstock
Deel dit artikel
Back to top