Gezichtsverzorging

FRESH FACES: Skincare geheimen van celebrities

FRESH FACES: Skincare geheimen van celebrities

Nieuw jaar, nieuwe voornemens. Bij deze frisse start hoort een mooie, zuivere huid. In Hollywood weten celebrities precies hoe ze dat voor elkaar krijgen en daarom lees je hier de skincare geheimen van de hotste sterren. Zo is een perfecte huid ook voor jou binnen handbereik!

Er kan niet vaak genoeg geschreven worden over hoe belangrijk een goede huidverzorgingsroutine is. Daarom is het aan te raden om er op jonge leeftijd mee te beginnen. Het maakt namelijk niet uit of je wel of geen make-up draagt, want aan het einde van de dag is de huid altijd vetter en viezer door invloeden van buitenaf. Misschien zie je dat niet als je voor de spiegel staat, maar als je eenmaal een wattenschijfje over je huid haalt blijkt hoeveel viezigheid er van je gezicht afkomt.

Een goede huidverzorgingsroutine hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Sterker nog, het hoeft niet eens veel geld te kosten, omdat je in de drogisterij alles vindt wat je nodig hebt. Door alleen al de juiste producten te gebruiken zie je dat je huid binnen een maand opknapt. Gebruik bijvoorbeeld oogmake-up remover op oliebasis om je ogen schoon te maken (en zodat je wimpers niet afbreken!) en kies een micellaire water uit om je gezicht te reinigen. Het voordeel van een micellair water is dat het zacht is voor de huid, geen slechte ingrediënten bevat én dat het super snel werkt.


Chloë Grace Moretz

Chloë Grace Moretz is nog maar 17 jaar, dus je zou niet snel zeggen dat ze al een decennium hot is in Hollywood. Dat het steeds beter met haar carrière gaat komt mede door haar goede acteerskills én haar frisse look. Haar geheim? 'Mijn moeder heeft me verteld dat ik altijd mijn huid moet wassen, waar ik ook ben en hoe laat het ook is. Ik zweer daarbij.' Dus of het nu 8 uur 's avonds of middernacht is, maak altijd je gezicht schoon. Wanneer je het liefst zo snel mogelijk je bed induikt is een micellair water perfect voor jou.


Jennifer Lawrence

Voor Jennifer Lawrence zijn lange werkdagen eerder regel dan uitzondering maar ondanks dat ziet ze er altijd flawless uit. Als je je afvraagt hoe ze dat doet: goed de huid reinigen en altijd blijven smeren met een fijne hydraterende crème.


Gigi Hadid

Topmodel Gigi Hadid heeft een typische Malibu stijl. Lekker laidback dus! Dat zie je ook terug in haar skincare routine, want het liefst gebruikt ze zo min mogelijk producten die ook nog eens basic zijn. Haar gezicht houdt ze glanzend door regelmatig te scrubben en het met een reinigingsgel te reinigen. Een verfrissende tonic is daarom ideaal voor Gigi. Het belangrijkste als het aan het model ligt? Zo lang het product maar budgetvriendelijk is.


Selena Gomez

Selena Gomez is een ster die precies weet hoe ze voor zichzelf en haar huid moet zorgen. Daarom neemt ze 's ochtends maar liefst een uur (!) de tijd om haar huid uitgebreid te verzorgen en wakker te worden met een kopje koffie. Ze begint haar dag namelijk niet goed als ze niet eerst uitgebreid haar huid kan verzorgen... Ondanks dat ze het liefst zonder make-up rondloopt weet ze dat ze lief voor haar huid moet zijn. Daarom gebruikt ze ongeveer vier dagen per week een reinigingsborstel. Vind je een reinigingsborstel te prijzig? Met een goede cleanser of reinigingsmelk, micellaire water voor de ogen en tonic voor het gezicht bereik je hetzelfde schone effect.


Emma Roberts

De Amerikaanse actrice Emma Roberts is continu aan het werk, maar toch weet ze dé tip om er altijd stralend uit te zien. Niet alleen zweert ze net als Chloë Grace Moretz bij elke avond je huid reinigen, maar ze weet tegelijkertijd ook dat ze er altijd een stuk beter uitziet wanneer ze lol met haar vriendinnen heeft. En heel eerlijk: iedereen ziet er een stuk mooier uit wanneer je goed in je vel zit.

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top