Beauty

Deze celebrities maakten gebruik van plastische chirurgie en dit is waarom

Deze celebrities maakten gebruik van plastische chirurgie en dit is waarom

Het is niet iets waar mensen makkelijk eerlijk over zijn. Hoewel plastische chirurgie niet verboden is, durven veel mensen – en dan vooral celebrities – niet open te zijn over hun cosmetische ingrepen. Al weten we van deze beroemde mensen in ieder geval wél zeker dat ze niet puur natuur zijn.

Kim Kardashian

Als je Kim Kardashian ziet, verwacht je stiekem wel dat niet alles natuurlijk is. In dit geval klopt het inderdaad, zo bevestigde ze ooit zelf in een interview aan tijdschrift Allure. Al bleef het volgens de realityster alleen bij ‘een beetje botox’ in haar gezicht. Of je het nou gelooft of niet, Kim zelf beweert dat de rest helemaal echt is.

Khloe Kardashian

Net als haar zus wordt ook Khloe vaak beschuldigd van plastische chirurgie. Tja, ze horen bij één van de rijkste families ter wereld en zien er altijd perfect uit. Dat zet zo z’n vraagtekens bij mensen. Al zegt Khloe zelf tijdens de een reünieaflevering van Keeping Up With The Kardashians, dat ze alleen een cosmetische ingreep deed aan haar neus. Later gaf ze in een haar eigen talkshow Kocktails With Khloe ook toe, dat ze fillers heeft laten zetten in haar gezicht. Haar reden? “Mijn gezicht was zo fucked, dat ik alles moest laten oplossen,” aldus Khloe.

Kourtney Kardashian

Vervolgens gebruikte ook grote zus Kourtney Kardashian plastische chirurgie. In 2010 vertelt ze openlijk in een interview met Nightline over haar borstvergroting. Het grappige was dat tijdschrift In Touch, die de primeur had, eigenlijk een verkeerde before-foto plaatste. Kourtney vertelt: “De before-foto die ze lieten zien was, nadat ik mijn boob job had gehad. Ze hadden eigenlijk moeten schrijven: ‘voor Mason’ en ‘na Mason’.” Wat bleek? De after-foto was een foto van Kourtney met grotere borsten, nadat ze was bevallen van haar zoon Mason. In het interview zegt ze: “Mijn borsten zijn verdrievoudigd sinds de borstvoeding.” Ha!

Kylie Jenner

Dan hebben we tot slot nóg een Kardashian, al heet ze wel anders. We hebben het hier over Kylie Jenner en ja, ook zij maakte gebruik van plastische chirurgie. In haar eigen app vertelde ze in 2016 dat ze niet tegen plastische chirurgie is. Op dat moment had ze dan ook lip fillers. Al zei ze vervolgens ook, dat ze iemand is die ‘never say never’ zegt. Als iets aan haar lichaam haar niet bevalt, is de kans groot dat ze het verandert.

Monica Geuze

Niet alleen buitenlandse celebs maken gebruik van plastische chirurgie, ook in Nederland zijn er een hoop BN’ers die iets laten doen aan zichzelf. Zo vertelt Monica Geuze openlijk in één van haar vlogs, dat ze twee keer haar lippen heeft laten opspuiten. In de vlog neemt ze haar volgers helemaal mee naar de behandeling.

Nienke Plas

Ook haar mede-YouTuber en comédienne Nienke Plas doet niet stiekem over plastische chirurgie. Zo vertelt de vlogger in haar zogeheten Shitty Diary uitgebreid over haar borstvergroting. Dit deed ze na haar zwangerschap, omdat ze graag haar oude borsten terug wilde.

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen ken je als de vrouw van zanger John Legend, die je vast wel herkent van het romantische liedje All Of Me. Een beeldschone vrouw, waarbij echter niet alles puur natuur is. Al is ze hier wel erg open over. Zo vertelt ze in 2017 aan Refinery29, dat ze haar oksel heeft laten uitzuigen. Later groeide dit helaas wel terug, waardoor ze nogmaals een liposuctie onderging. In het interview vertelt ze blij: “Ik voelde me beter in jurken, ik voelde me zelfverzekerder. Het was het domste wat ik ooit heb gedaan. Het stomste, maar ik vind het leuk, whatever. Ik heb geen spijt.” Naast de liposuctie liet ze ook ooit haar borsten vergroten. Hier kwamen haar volgers in 2019 achter, toen ze echter vertelde dat ze de borstimplantaten weer had verwijderd. Nu zijn haar borsten dus weer helemaal echt. En ook haar wangen werden later kleiner, al was dit dus door nog een cosmetische ingreep. Ze verwijderde vet uit haar wangen. Ach, als zij hier blij van wordt, why not?

Katy Perry

Wanneer je kijkt naar popzangeres Katy Perry, zie je wel wat voor een mooi, strak gezicht ze heeft. Komt dat gewoon door de goede make-up? Nou, nee. Ook Katy vertelt eerlijk dat ze fillers heeft laten zetten onder haar ogen en dit gedeelte van haar gezicht heeft gelaserd. Ze had daarvoor veel last van wallen en wilde hier graag vanaf. Voor de rest is alles hartstikke echt, ook al beweren mensen misschien van niet. Dat maakt Katy overigens niets uit, mensen mogen denken wat ze willen.

Bella Hadid

Tot slot komen we aan bij Bella Hadid, het zusje van model Gigi Hadid, die overigens zelf ook model is. Al op veertienjarige leeftijd heeft zij aan haar neus laten sleutelen, zo vertelt ze eerlijk tegen de Vogue. Ze zegt ook dat ze eigenlijk haar oude neus had willen houden. Ze heeft verder dan ook niets anders aan haar lichaam laten doen. In het interview zegt ze: “Wie denkt dat ik mijn ogen heb laten liften of hoe het ook heet, dat is gezichtstape! The oldest trick in the book.”

Bron: HarpersBazaar.com, RTLBoulevard.nl
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top