Gezichtsverzorging

Natuurlijke huidverzorging: de Konjac spons

Natuurlijke huidverzorging: de Konjac spons

De meesten van ons gebruiken 's avonds een wattenschijfje met reinigingsmelk of -tonic, een reinigingsgel of een scrub, maar in New York gaat dat tegenwoordig heel anders. Hip & happening New York grijpt namelijk naar een spons. En niet zomaar een spons: een Konjac spons. Een 100% natuurlijke spons, gemaakt van de wortels van de Konnayaku plant. 

De trend is overgewaaid uit Japan en verovert nu ook de Westerse wereld. De plantvezel - ook heel gewild als afslankmiddel - heeft een hydraterende werking en gaat onzuiverheden en overtollig talg in de huid tegen. De spons bestaat uit natuurlijke vitaminen en mineralen die de huid weer doen stralen.

100% Natuurlijk

De spons reinigt, scrubt en voedt de huid en zorgt voor een goede doorbloeding. 


Er zijn veel verschillende Konjac sponsjesdie allemaal een andere werking hebben. Zo is er bijvoorbeeld de Yam Konjac spons die een anti-aging werking heeft, een Bamboo Charcoal Konjac spons tegen een vette huid en een Loess Klei Konjac spons voor exzeem en een gecombineerde huid. Een reinigingsmiddel heb je voortaan dus niet meer nodig! 

Natuurlijke huidverzorging: Konjac spons

Ook proberen? De sponsjes zijn verkrijgbaar bij verschillende salons in Nederland. Op Konjacspons.com vind je de verkooppunten en meer info.

 

Deel dit artikel
Back to top