Fashion

Ariana Grande bevestigt verloving op Twitter en draagt de ring al véél langer dan we dachten

Gisteren waren we aardig in shock toen we erachter kwamen dat Ariana Grande en Pete Davidson al na één maand daten hebben besloten om in het huwelijksbootje te stappen, maar het blijkt dat dit er al wel een tijdje aan zat te komen. Terwijl wij ons druk bezig hielden met de Instagram posts en de tattoos die Pete liet zetten voor Ariana, heeft de zangeres al ongeveer tien dagen de verlovingsring om! Grande en Davidson maken er geen geheim van, maar dat kan ook bijna niet met zo'n ring...

Nu we net een beetje op adem zijn gekomen van het nieuws, blijkt het al veel langer gaande te zijn. Ariana draagt al een tijdje een enorme diamant aan haar hand en dat heeft alles te maken met haar verloving met Pete. Op 2 juni trad de zangeres op tijdens Wango Tango en daar was ze al gespot met de traanvormige diamant. Ook toen het koppel samen in Disneyland was met familie werd de ring in zijn volle glorie geshowd toen fans om foto's vroegen.

 

Een bericht gedeeld door Bellα (@faanciella) op

 

June 11: Ariana with fans at Disneyland tonight

Een bericht gedeeld door Ariana Grande (@arianagrandeupdatesx) op

En de twee maken ook echt geen geheim van het hele gebeuren. Met dit soort dingen is het vaak nog maar afwachten wat er allemaal écht van waar is, maar Ariana heeft het zonder al te veel ophef bevestigd op Twitter. Een fan liet de No Tears Left To Cry zangeres weten dat Pete niet alleen met Ariana gaat trouwen, maar ook met al haar fans.
Beiden celebs komen net uit een lange relatie en de ex-vriendin van Pete heeft de perfecte reactie op alles wat er gaande is. Het zal vast moeilijk te verwerken zijn voor Cazzie David, maar een fles rode wijn helpt de actrice er goed doorheen. 

 

Came to wine country a person, leaving a human bottle of wine

Een bericht gedeeld door CAZZIE (@cazziedavid) op

Beeld thumb: Bruno Press

 

Deel dit artikel
Back to top